Danas je igrana veoma uzbudljiva utakmica u kupu protiv mnogo snaznog protivnika. Sam pocetak nije obecavao posto su nas tjerali stalno da se branimo, ali od 9. do 19. minute se dogodio pravi uragan nasih igraca i postizemo dva pogotka. Nazalost u 35.minuti ostajemo bez MC Bronsona koji je zbog pregrube igre dobio crveni karton. Dobro smo se branili, mogli postici bar jos 1.pogodak iz kontre, no nazalost u 84. minuti primamo pogodak koji ipak daje nadu protiviku u uzvratu. Skoro smo jos jedan gol primili, no ipak nosimo vrijednu pobjedu sa gostovanja.
U ligi lagana pobjeda
Raspolozeni igraci danas 11 golova iz 2 meca
FC Red Star ✮✮✮✮
A evo i moja nada, nada da ce biti bar priblizno dobar kao neki igraci pokazani ovdje
navijaca ima toliko jer ocito osvaja trofeje dakle kup,liga i LP pa ih ima dosta ja sam na orginal profilu na 30-om levelu dosao do tocno 10 mil navijaca,a sta se tice tokena,imas nacina dakle skidanje,kupovanje ili dobije kao admin na forumu ili admin u igri 600-700 komada po sezoni pa racunaj,a opet moze bit i fotoshop,ti postavljas ovih dana glupa pitanja i ocito si pocetnik,ja na orginal profilu nikad ni jedan token nisam skinu ali sam ih kupovao i to dosta svaka 2 mjeseca za 1K eura a kofere nikad nisam skidao i opet sam sve osvojio ja sam svake sezone mjenjao tim cjeli skoro,na 13-14 lvlu sam imao stadion i ostalo na max izgrađeno i dopizdi to s vremenom ovaj tim sto sad imam tako je meni na orginalu bilo prakticki svake sezone a nije mi se dalo vise pa mjenjao tim svake sezone i opet osvajao titule bar 1 svake sezone bez pojacanja znaci,ovaj sam profil dobio prije nekih godinu dana 30-ti lvl je bio kad sam dobio,inace imam 13 profila 8 aktivnih i redovno su među 4
Attachment 42943
Teška utakmica protiv večitog rivala, ali smo na kraju napravili preokret... Sve se odigralo u poslednjih pola sata... Prvo je protivnik poveo golom iz daljine... Samo minut kasnije sledi izjednačenje glavom posle kornera... A onda u 75. minutu štoper Hajek, koji prinudno, celu sezonu igra na poziciji levog beka, rutinski šalje loptu u mrežu posle solo prodora i asistencije Edgara...
Attachment 42944
Attachment 42945
Attachment 42946