LP pobjeda i nazalost primili smo gol nakon 3 utakmice
liga
jedva sam pobjedio golom u zadnjim sekundama
LP pobjeda i nazalost primili smo gol nakon 3 utakmice
liga
jedva sam pobjedio golom u zadnjim sekundama
Last edited by vedran boca juniors; 04-15-2015 at 04:13 PM.
Poraz i to kakav u ligaškoj,nisam utm pratio,prihvatam poraz ipak lik ima najviše šansi u ligi za prvo mjesto
Al' nikako mi nije jasno za ovu zamjenu,automatski je sve podešeno....
pa ako radis negde ionako ustajes za posao svako jutro sta te kosta da bacis pogled da li to jutro ima nesto na aukciji...
moracu jednom da kupim u-21 igraca bas da vidim da li cu dobiti napadaca extra klase. :-)
bez ljutnje, ali iz tvojih postova se vidi da si opasno zagrizen za igricu.
Ma beži bre, treba sat vremena da sedim i da refrešujem igru dok se, eventualno, ne pojave nordgeni... A što se tiče u-21 igrača, to samo ako je početak sezone, a nije daleko od 5 zvezdice se isplati... i pritom imaš dovoljno zelenih kofera da ga digneš do skauta, ili bar blizu... Ja imam tri u-21 napadača i sva tri imaju pristojan odnos između odigranih utakmica i broja golova + asistencija...
Prvenstvo 9.kolo
Idemoooooo...
Polovican ucinak danas...... imamo jednu dilemu da li da kalkulisemo u zadnjem kolu LS... jaci tim je na 2.poziciji u grupi sa kojom ukrstamo a ovaj slabiji na 1.mestu ali je odigrao odlicno grupnu fazu
FC Red Star ✮✮✮✮
Ispade onda da nije bilo prekida,nisam pratio utm. riječ je o mom igraču
LŠ sve ide "k`o po loju". Sigurne igre i uvjerljive pobjede.. za sada..
Al` zato se u Ligi nastavila rasprodaja bodova.
Ne bi mi ništa krivo bilo da nam bodove ne uzimaju ekipe koje su drastično slabije od naše (makar po rate-u).
Opet nakon vodsta, ovaj put od 2:0, završavamo tekmu sa samo jednim osvojenim bodom.
Nadamo se da će se igra u odbrani popraviti ubrzo.
Last edited by sanhO; 04-15-2015 at 08:41 PM.
Torpedo Sarajevo
http://forum.topeleven.com/galerija-...-sarajevo.html
S 44; LVL 43
League winners: x19
runners up: x7
Champions League winners :x5
runners up: x2
Super League winner: 1x
runners up: x1
Cup winners: x4
Runners up: x2
Triple crown: x1
Hakan Arslan 377 appearances, Juan Cruz Fernandez 352 goals, Leon Benko 247 assists!