Posle poraza u ligi gde se nismo videli usledila je odlična partija u LŠ... U startnoj postavi se našao mlađani José Mendes (napustio klub posle utakmice), tek da oseti kako je to igrati za veliki klub U 30. minutu umesto njega je u igru ušao omladinac Rachidi i posle 3 minuta spucao gol iz daljine za 1-0... A onda na scenu stupa omladinac Čurguz i sa tri gola donosi nam visoku pobedu za sigurno prvo mesto u grupi...
Španski napadač Edgar "Tasmanijski đavo" Ráez odigrao je 100. utakmicu za klub... Kupljen je na aukciji kada je imao 18 godina kao igrač koji je u prethodnom klubu igrao za 5 i 6 (da li je bio nordgen ili omladinac koji je razočarao prethodnog menadžera nikada neću saznati) i u prvoj sezoni je odigrao pristojnih 10 utakmica... A onda sam u sledećoj sezoni odlučio da mu dam šansu da umesto Bleka Steve izvodi sve prekide... Od tada kreće njegov uspon do kapitena tima i fantastičnih 74 gola i 54 asistencije...
Ja menjam formacije u toku igre, ako neka ne funkcioniše, ali ovaj lik je zajebao sve... Utakmicu je počeo u nebuloznoj formaciji sa dva štopera pozadi, parirajući čovek na čoveka mojoj 3-3-AML/R-2 formaciji i već u 20. minutu je njegov levi spoljni dao gol sa distance... 7 minuta kasnije omladinac Nwoko solo akcijom donosi izjednačenje... Na poluvremenu menjam formaciju u 4-3-1-2 pokušavajući da kroz sredinu dodjem do drugog gola, a onda kreće urnebes... Lik je u 45 minuta promenio 15 formacija, ne zna se koja je nebuloznija, da me Bog ubije ako je znao šta radi... Na kraju Nwoko u završnici donosi preokret asistencijom Borsiju, bilo je samo pitanje vremena...
Daj bre skloni te munje i gromove,neki epilepticar moze da padne u nesvest covece
ovaj mi postao visak moram se pojacat na DL i DMC poziciji
DL moguce skauta uzmem a DMC cu trenirat ako uspijem skinut koji buster