Prvenstvo 7.kolo
Vazna pobeda ljudi...sada krece ludilooooo
Liga u kojoj svi imaju igrace sa ☆☆☆☆☆ i ☆☆☆☆☆☆
Liga Sampiona 4.kolo
Glavni kandidat za prvo mesto u grupi je savladan...
Pobeda i u LP u prvoj tekmi sam ga jedva pobedio 1-0 imao sam iste igrace kao i sada. I sada sam prebacio na formaciju 4-5-1v stil i unistio sam ga
Totalno čudan meč u moju korist. Dajem gol jačoj ekipi sa igračem manje
Ponovo crveni karton a uklizavanje mi na mekanom. u Zadnjih 5 tekmi 4 crvena kartona. Bravo nordeus, koji ste vi turboglupani !!! Majke mi strah me staviti uklizavanje na normalno ili tvrdo. Dobijat ću po dva crvenjaša po tekmi.
#SviZaJednogJedanZaSve
Sutra protiv drugoplasiranog i ujedno najjačeg protivnika u ligi !
Last edited by munchen; 04-13-2015 at 07:18 PM.
Moj tim
-->http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html<--
My Team
-->http://forum.topeleven.com/team-show...en-1860-a.html<--
#SVETINJA
zavrseno sedmo kolo, zauzeo prvu poziciju i vec sada mogu reci da osvajam ligu. Naravno, nisu u pitanju menadzerske sposobnosti nego je farmovanjem napravljena zver od ekipe. prvi napadac ekipe Knezevic prvi strelac, prvi asistent i najbolje ocenjeni igrac lige.
za devet sezona igranja imam 9 trofeja: 4 lige, 4 lige prvaka i jedan kup. Ali priznajem bilo je kupovine tokena zbog bidovanja sa ludacima i kad se zainatim pa trosim bezveze tokene. naravno, neke stvari covek shvati sam ili mu drugi menadzeri sa foruma ukazu na iste kao sto je kupovina ujutru ili kupovina nordgen igraca zbog brzog razvoja itd... Vec dve tri sezone ne kupujem jer farmovanjem se sve dobija kao sto vrlo dobro znate...
Ligu je mozda i moguce i osvojiti bez pomoci jer se nekad upadne u grupu napustenih timova i par aktivnih ali slabih ekipa. Ali, ako je neko sa ovog foruma uzeo ligu prvaka ili kup bez bilo kakve pomoci BIG RESPECT za one koji su to uspeli.
sta mi bi da se ovoliko raspisem mora da je stephenwolf virus presao i na mene. salim se druze, uzivam u tvojim postovima. ti igraci kao da su pravi igraci a ne iz igrice... ;-)