Ahahahahaha...gde ih izvlacite vise jbt?
prvi dio sezone zavrsili smo na 1 mjestu gdje je danas pao DELIJE i odvojili smo se na 3 boda,u LP tuzne vijesti nista od 100% tako da vise ni nemam volje za uzet naslov 1-1 sam odigrao ali dobro
LP
Još jedna tijesna pobjeda u ligi:
Attachment 43123
Attachment 43124
Attachment 43125
Attachment 43126
Attachment 43127
Attachment 43128
Last edited by MNK Kaskada; 04-19-2015 at 05:35 PM.
Sretan ti rodjendan sunce moje drago
Lakse pogoditi Englesku ligu na kladionici nego prodati igraca na top elevenu
Last edited by MNK Kaskada; 04-19-2015 at 05:36 PM.
Pobedom u gostima od 3-0 napravili smo važan korak ka 1/4 finala u LŠ... Edgar se malo ispromašivao posle pauze od par utakmica, ali je zato pogodio Strevensa u glavu iz kornera za 1-0... Shibamura solo akcijom povećava na 2-0... Uigranu kombinaciju dvojice defenzivnih veznih Ramsay kruniše trećim pogotkom za konačan rezultat...
U ligi je igran derbi sa 3.na tablici, ostvarili smo minimalnu ali vrijednu pobjedu, a zahvaljujuci kiksu 2. sad smo na 5 bodova prednosti
A u Ligi prvaka smo vec u prvoj gostujucoj utakmici osigurali prolazak dalje. Sa igracem manje smo zabili 2.gola
U cetvrtfinalu ce biti dvoboj TITANA , ako njega prodjemo smijesi nam se borba za trostruku krunu kojoj nikad ne bi bili blize da nema ove ekipe..jaci su od nas, u boljoj formi, ali ne pobjedjuje uvijek favorit..bit ce izvjestaj o ovoj utakmici
Momci,aj slikajte neku dobru kombinaciju domaci+gostujuci dres+grb,ali ne oficijalni....Ne znam stvarno sta da kupim,a imam preko 40 tokena na jednom,a na ostalim akauntima oko 20 za dresove..