U pokušaju da dokučimo trostruku krunu, vlasnik kluba sa upravom je učinio sve što je bilo u njihovoj moći da se dovede još par kvalitetnih pojačanja, kako bi se klub sa pravom mogao nadati takvome čemu.
Izvršena je slijedeća selekcija igrača, sa mogučnošću dovođenja još jednog, i to golmana.
Ni danas nisam bio u mogućnosti gledati tekmu, na poslu se pravo zagužvalo u zadnje vrijeme.
A poslije sam imao šta i vidjeti.
Nakon 2 prošlosezonska poraza od ekipe SOMAPA (uzeli titulu ispred nas) i danas poraz.
0:1, a prema statistici sam dobro i prošao...
Nisam se odavno ovako iznervirao nekim rezultatom.
S obzirom da nam je ova ekipa glavni konkurent za naslov i ove sezone, ovo je jedan veliki korak u nazad, u pokušaju da ostvarimo zacrtane ciljeve.
Nakon jučerašnjeg kiksa u Kupu i današnjeg u Ligi, oba na domaćem terenu, određeni igrači su kažnjeni žestokim treningom, a par ih se preselilo i na klupu.
Odigrali smo i utakmicu u LŠ, očito je "šamar" nakon ligaške utakmice urodio plodom, te smo slavili visoku pobjedu za ostanak na prvom mjestu.
Sutra teška utakmica u revanšu Kupa, nadamo se da ćemo imati vremena da se stabilizujemo i odigramo dobru utakmicu kako bi ostvarili prolaz dalje.
I još jedna stvar vrijedna pomena.
Rekorder po broju nastupa u našem timu (118), štoper Ivan Tatomirović, napušta tim s obzirom da je konkurencija dosta ojačala, a on nije zadovoljan sjedenjem na klupi.
Želimo mu sve najbolje u daljnjoj karijeri!
Last edited by sanhO; 04-09-2015 at 04:55 PM.
Torpedo Sarajevo
http://forum.topeleven.com/galerija-...-sarajevo.html
S 44; LVL 43
League winners: x19
runners up: x7
Champions League winners :x5
runners up: x2
Super League winner: 1x
runners up: x1
Cup winners: x4
Runners up: x2
Triple crown: x1
Hakan Arslan 377 appearances, Juan Cruz Fernandez 352 goals, Leon Benko 247 assists!
Prvenstvo 3.kolo
Idemoooo...
Liga Sampiona 2.kolo
Idemooooo...
Beše zajebana situacija u LŠ... 2 utakmice na 2 servera u 2 minute razmaka... Oba protivnika jači na papiru i prisutni na utakmici...
Protivnik je izašao na teren u formaciji koju FC Prokuplje mnogo hvali, ali je naišao na zajebanog taktičara Utakmica je bila pripremljena da se igra defanzivno, na kontre, ali sam kao i u drugoj utakmici prešaltao na napad, na samom početku utakmice i to je donelo rezultat... Prvo je Kur uvalio isti, pa je napadač Alvarez (igrao na AMR poziciji) probio po krilu i ostao 1 na 1 i na kraju Gomes postavlja konačan rezultat iz slobodnjaka... Sa istim protivnikom igraćemo uskoro u ligi, trenutno je drugi, pez poraza i primljenog gola...
pobjeda u ligi i to JEDVA NEKAKO da nije njegov DC pocrvenio tesko da bi pobjedio,ali dobro uspio sam nekako
detalji
podrska
Danas poraz od znatno jače ekipe. Utakmicu nisam pratio, protivnik je pratio i porazio me 2-1. Sutra kući dočekujem prvoplasiranu ekipu. Nadam se da će Tušanj ponovo biti neosvojiva tvrđava i za sutrašnjeg protivnika . Kako je krenulo imam jednu od najslabijih ekipa u ligi, a što je najgore finansijski mogu kupiti jednog igrača :S, ova sezona će biti čisto mučenje ali nema predaje !
#SviZaJednogJedanZaSve
Moj tim
-->http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html<--
My Team
-->http://forum.topeleven.com/team-show...en-1860-a.html<--
#SVETINJA