Doveden da grije klupu nisam imao zamenu na amc poziciji
Liga sampiona:
Liga i Kup:
Samo da se nastavi tako.
Ovo stize za par nedelja kao sto nam je receno nadamo se ili za koju godinu
FC Red Star ✮✮✮✮
Krenuo sam u utakmicu sa 4141, zbog ozljede DMC-a sam promijenio u 451. Dosta rotiram formacije pa u zadnje vrijeme igram najčešće s raznim 352. Radije bih komentirao da sam nezadovoljam nelogičnom igrom kao npr. da kad igram takvom zatvorenijom formacijiom (451/4141) slabiji protivnici znaju imat previše udaraca na moj gol s obzirom na posjed lopte razliku u kvaliteti itd. Još gore je kad stavim na obrambeni mentalitet protiv jačeg tima a ono piše da protivnik kreće u kontru protiv otvorene obrane mog tima
Ex top eleven player
Ako nisi dobro pročitao, obrambeni mentalitet koristim samo protiv jačih timova. Uostalom nije u pitanju mentalitet, nego čista logika;
kako može tim koji se brani nakon ispucane lopte na protivničku polovicu bit pod kontranapadom protivnika? Programeri očito nemaju pojma o nogometu, a osim toga neki komentari unutar igre nemaju veze s igrom. Izvadim igrača piše da dobiva ovacije publike za odličnu predstavu, poslje utakmice piše rating 5.
Ex top eleven player
u LP imamo 100% 2 tekme 2 ciste i uvjerljive pobjede 4-0 i 3-0 nevjerovatno,dok u ligi samo 2 boda iz 2 tekme uz sramotnu 1-1 gol razliku
evo detalji sa LP-a danas
tablica
nadamo se danas napokon pobjedi u ligi
u LP sam igrao 4-2-3-1 sa osnovnom postavkama bez strelica i ostalog znaci postavke kao kad po prvi put uđes u top11 i eto pobjeda je tu danas u ligi cemo vidjet dali je bila slucajna ili valja i tako
Reus klupu grije a Staklenac trpa
Jos jedna sigurna pobeda
FC Red Star ✮✮✮✮