Originally Posted by
vedran boca juniors
hebala vas politika,komunjare,partizani,domobrani,ustase,cetn ici,Tuđman,Milosevic,Seselj,Izadbegovic,Pahor i ko sve ne rat je bio i prosao treba ici naprijed sranja se desavaju jer se neko napravi glup pa ratuje...RATOVAT JE LAKO TREBA ZNAT DIJALOGOM SPRIJECIT RAT.
znam nije lako jer smo balkanci i po prirodi glupi,retardirani i abnormalno zavidni jedni na druge i zato jesmo tu di jesmo,danas se djeca primjerice u Vukovaru odvajaju u skolama dakle srpska u jedan a hrvatska u drugi razred,pa ta djeca nikom nista nisu kriva zar ih treb ucit da mrze fakat retardirano i zalosno,ima po fejsu retardirane mladezi balavaca 15-16 god koji vicu i pisu ustase ubij cetnika ubij iz nekih neznam kakih razloga im roditelji pune glavu glupostima i kad ta djeca polude pa taki neki dođu danas sutra na vlast u nasim zemljama opet ce bit rata sramota i zalost.i ja sam izgubio drage ljude u ratu i sta bi sad tu nekog trebao mrzit i vrijeđat ga jer je srbin je primitivno i glupo,ako si dobar covjek imas moj respect ostale ignoriram a njihove roditelje treba malo naucit neke stvari pogotovo odgoj