Results 1 to 10 of 1231
Like Tree3810Likes

Thread: Sezona 65 - 5.April - Kako vam ide?

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    Samo iz razloga što na forumu imamo i menadžere iz Hrvatske prekidam komunikaciju sa tobom na ovu temu jer ne želim da im pružim satisfakciju naslađivanja a i verovatno bi nas admin upozorio da nastavimo komunikaciju na private mail tako da subject closed.
    Ali bilo bi uljudno s tvoje strane da ne ostavljaš više onakve postove. Pozdrav.
    Evo ja sam iz Hrvatske i cime bi se to tocno nasladjivao? Znam sve o Partizanu ali uvijek sam ga smatrao vasim klubom, stovise moje simpatije ide na stranu Crvene Zvezde. A sto se tice Tudjmana..jebat ga, drugo vrijeme, tada je bio partizan i komunjara, kasnije je koketirao sa ustaskom dijasporom radi ostvarivanja ciljeva..prilika stvara covjeka sta da ti kazem, nije zbog njega Partizan niti malo manje Srpski klub, bar ja tako gledam.

A Prosinecki recimo, nakon sto je otisao iz Zvezde, na svaku proslavu Barija su ga zvali a on je govorio da nikad vise nece ici na Marakanu i da to nije mjesto gdje ce on ici, bio je veoma blizak sa Tudjmanom

i cak je financirao neki spomenik u cast Oluje, pa svi znamo gdje je zavrsio i tko mu je klicao, cak su ga prekrstili u Decembarski

Poanta..ljudi se mijenjaju, ponekad jer se stvarno promijene, a cesce iz interesa...Tudjman je u to vrijeme bio komunsta i Partizan i to je to.
    Last edited by Aleksandar Ilok; 04-27-2015 at 06:38 PM.
    Sezona 27, Level 27