Page 101 of 120 FirstFirst ... 519199100101102103111 ... LastLast
Results 1,001 to 1,010 of 1231
Like Tree3810Likes

Thread: Sezona 65 - 5.April - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    Samo iz razloga što na forumu imamo i menadžere iz Hrvatske prekidam komunikaciju sa tobom na ovu temu jer ne želim da im pružim satisfakciju naslađivanja a i verovatno bi nas admin upozorio da nastavimo komunikaciju na private mail tako da subject closed.
    Ali bilo bi uljudno s tvoje strane da ne ostavljaš više onakve postove. Pozdrav.
    Evo ja sam iz Hrvatske i cime bi se to tocno nasladjivao? Znam sve o Partizanu ali uvijek sam ga smatrao vasim klubom, stovise moje simpatije ide na stranu Crvene Zvezde. A sto se tice Tudjmana..jebat ga, drugo vrijeme, tada je bio partizan i komunjara, kasnije je koketirao sa ustaskom dijasporom radi ostvarivanja ciljeva..prilika stvara covjeka sta da ti kazem, nije zbog njega Partizan niti malo manje Srpski klub, bar ja tako gledam.

A Prosinecki recimo, nakon sto je otisao iz Zvezde, na svaku proslavu Barija su ga zvali a on je govorio da nikad vise nece ici na Marakanu i da to nije mjesto gdje ce on ici, bio je veoma blizak sa Tudjmanom

i cak je financirao neki spomenik u cast Oluje, pa svi znamo gdje je zavrsio i tko mu je klicao, cak su ga prekrstili u Decembarski

Poanta..ljudi se mijenjaju, ponekad jer se stvarno promijene, a cesce iz interesa...Tudjman je u to vrijeme bio komunsta i Partizan i to je to.
    Last edited by Aleksandar Ilok; 04-27-2015 at 07:38 PM.
    Sezona 27, Level 27

Pobjeda u ligi protiv protivnika od kojeg smo jedina 2 boda izgubili u prvom dijelu sezone.

Sezona 27, Level 27

Dreamer sanhO's Avatar
    Teška ali zaslužena pobjeda u Ligi za prodor na 2. mjesto.
    Prvi je i dalje daleko jer je i on ostvario pobjedu u ovom kolu.
    Ostao je duel sa njim u pretposljednjem kolu, a i ako bismo to dobili, teško da će taj prosuti 3 boda još negdje.
    Al` eto, vidjet ćemo...

Odigrali smo i prvu 1/2 finalnu utakmicu u LŠ.
    Dobra igra i lijepa pobjeda od 3:1 koja bi trebala biti dovoljna za finale.
    Nadamo se da ovu prednost nećemo prokockati u revanšu.

Sezona 65 - 5.April - Kako vam ide?-27.4.15.jpg
    Torpedo Sarajevo
    http://forum.topeleven.com/galerija-...-sarajevo.html

S 44; LVL 43

League winners: x19
    runners up: x7

Champions League winners :x5
    runners up: x2

Super League winner: 1x
    runners up: x1

Cup winners: x4

Runners up: x2

Triple crown: x1

Hakan Arslan 377 appearances, Juan Cruz Fernandez 352 goals, Leon Benko 247 assists!

Serbian Forum Moderator NTNK's Avatar
    Ajde ajde...svi odavno znamo istorije nasih voljenih klubova i nema potrebe a ni mesta na forumu da se raspravljamo u nedogled ko,sta,kako,odakle,zasto...

Uzivajte ljudi..

Kasnije izvestaji sa danasnjih utakmica,i nisu bas za pohvalu ali bice bolje...

Famous vedran boca juniors's Avatar
    hebala vas politika,komunjare,partizani,domobrani,ustase,cetn ici,Tuđman,Milosevic,Seselj,Izadbegovic,Pahor i ko sve ne rat je bio i prosao treba ici naprijed sranja se desavaju jer se neko napravi glup pa ratuje...RATOVAT JE LAKO TREBA ZNAT DIJALOGOM SPRIJECIT RAT.
    znam nije lako jer smo balkanci i po prirodi glupi,retardirani i abnormalno zavidni jedni na druge i zato jesmo tu di jesmo,danas se djeca primjerice u Vukovaru odvajaju u skolama dakle srpska u jedan a hrvatska u drugi razred,pa ta djeca nikom nista nisu kriva zar ih treb ucit da mrze fakat retardirano i zalosno,ima po fejsu retardirane mladezi balavaca 15-16 god koji vicu i pisu ustase ubij cetnika ubij iz nekih neznam kakih razloga im roditelji pune glavu glupostima i kad ta djeca polude pa taki neki dođu danas sutra na vlast u nasim zemljama opet ce bit rata sramota i zalost.i ja sam izgubio drage ljude u ratu i sta bi sad tu nekog trebao mrzit i vrijeđat ga jer je srbin je primitivno i glupo,ako si dobar covjek imas moj respect ostale ignoriram a njihove roditelje treba malo naucit neke stvari pogotovo odgoj

Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    hebala vas politika,komunjare,partizani,domobrani,ustase,cetn ici,Tuđman,Milosevic,Seselj,Izadbegovic,Pahor i ko sve ne rat je bio i prosao treba ici naprijed sranja se desavaju jer se neko napravi glup pa ratuje...RATOVAT JE LAKO TREBA ZNAT DIJALOGOM SPRIJECIT RAT.
    znam nije lako jer smo balkanci i po prirodi glupi,retardirani i abnormalno zavidni jedni na druge i zato jesmo tu di jesmo,danas se djeca primjerice u Vukovaru odvajaju u skolama dakle srpska u jedan a hrvatska u drugi razred,pa ta djeca nikom nista nisu kriva zar ih treb ucit da mrze fakat retardirano i zalosno,ima po fejsu retardirane mladezi balavaca 15-16 god koji vicu i pisu ustase ubij cetnika ubij iz nekih neznam kakih razloga im roditelji pune glavu glupostima i kad ta djeca polude pa taki neki dođu danas sutra na vlast u nasim zemljama opet ce bit rata sramota i zalost.i ja sam izgubio drage ljude u ratu i sta bi sad tu nekog trebao mrzit i vrijeđat ga jer je srbin je primitivno i glupo,ako si dobar covjek imas moj respect ostale ignoriram a njihove roditelje treba malo naucit neke stvari pogotovo odgoj
    Otisao si sad u totalnu krajnost..
    Sezona 27, Level 27

VIP
    Quote Originally Posted by Aleksandar Ilok View Post
    Otisao si sad u totalnu krajnost..
    Eto šta se sve desi kad jedan klub što nosi crveno-bele dresove nazoveš FK Marinkova Bara... ili FK Komšinica... ili FK Sitna Boranija... ili FK Sledeća Sezona... Stigne se do politike...

Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Eto šta se sve desi kad jedan klub što nosi crveno-bele dresove nazoveš FK Marinkova Bara... ili FK Komšinica... ili FK Sitna Boranija... ili FK Sledeća Sezona... Stigne se do politike...
    FK Sledeca sezone kontam, FK Komsinca mislim da kontam, Boranija je nesto kao ciganluk? Ali sta pobogu znaci Marinkova Bara? Ko je taj Marinko?
    Sezona 27, Level 27

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Sledeca sezona meni musterija bio u ligi i lp ali sad ga nemam nazalost

VIP
    Sezona 65 - 5.April - Kako vam ide?-fkpmini2.png

Tužna vest za sve navijače FK Partizan... Tomas Oprchal je zaradio teški potres mozga razgibavajući se na treningu...

Sezona 65 - 5.April - Kako vam ide?-10.png