Liga:
Lagana pobeda
FC Red Star ✮✮✮✮
Liga:
Lagana pobeda
FC Red Star ✮✮✮✮
to je to rutinski odrađeno za ulaz u finale,nakon 2-0 sam obavio izmjene izvadio igrace koji su bili u prilici dobit zuti i tako ne nastupat u finalu,međutim dogodilo mi se drugi put u dva dana da nakon 3 izmjene mi se povredi igrac i bojao sam se da cu dozivjet poraz prvi u LP ove sezone ali izdrzali smo do kraja,jos jedna tekma nas djeli do velikog trofeja nakon proslogodisnjeg poraza u finalu,ove sezone smo također favoriti za naslov ali poznat protivnik je u finalu jedan o drugom timu sve zna igrali smo 11-12 sezona u nizu istu ligu
DETALJI UZVRATA
Staklenac i Veco vode bitku koji ce vise zabit odnosno asistirat zasad je 31-30 u korist Vece (31 asist),Staklenac (30 golova)
VELIKO FINALE JE PRED NAMA,sudar titana kome dajete prednost
stanje kvalitet i buđet
postava BULEVAR FC
igrali smo skupa i u skupini
3-0 i 2-0 moje pobjede obje prva kod njega druga na Bomboneri
a ovako je izgledao uvod tekme uzvrata LP-a
atmosfera dio samo
https://youtu.be/GmR2n7MUc0E
vidimo se u FINALU SVIH FINALA
vamossssssssssssssssssssssss
Evo i poslednjih rezultata koje nisam stigao objavit,ostale su još 3 utm do kraja sezone u ligi,potrudit ću se da pobjedim,ostalo šta bude...
Zašto da igram ovu glupavu igru kad mi uvek, ali uvek ključni igrači u završnici sezone igraju loše, da ne može gore... Najbolji strelac, asistent i najbolje ocenjeni igrač lige maši 5 stopostotnih šansi protiv ovakve ekipe... a oni jebeno jednom priđu golu i uđe im... Ma teraj se u kurac krasni Nordeuse!!!
I umesto da sam i dalje 3 boda iza prvog i da vrebam svoju šansu, trol, da ne može biti u gorem trenutku!!! Ovo isto mi se desilo i prošle sezone i umesto titule padnem na kraju na treće mesto!!!
Au ljudi,za malo da polomim telefon...
Taman lepo udjem u igru i pocinje mec,sa strane mi izbacuje da Top El ima isto mec i da udjem da ga podrzim izbaci me iz igre i nikako da se ulogujem sve do sada...izgoreo sam jbt...
Prvu sam jedva dobio 2:1 i bilo je gusto...
Sada sam pobedio 0:1 i idemo u finale jbt...
Aaaaaaaaaa....
Kao sto smo predvideli onaj potez Ognjanovica i gol u 90min. u prvoj utakmici nam je doneo 2.finale lige sampiona u istoriji kluba
FC Red Star ✮✮✮✮
Nekoliko posljednjih utakmica:
Nemam vremena više da pratim sve utakmice pa se poneka i izgubi.
Liga Tabela:
Liga osvojena još jučer, al malo je reći da sam razočaran, jer još uvijek stoji 0 na kupu.