Liga:
Ucvrstili smo se na 3.poziciji posle danasnjeg kola
Liga sampiona:
Jedini trofej koji nemamo i najveci koji zelimo... nikad blizi njemu, veceras prva utakmica 1/2
FC Red Star ✮✮✮✮
liga i lp glatke pobjede 5-2 liga u gostima i 3-1 u LP-u u gostima također
liga i dalje smo na +7
sovjet je sprasen 5-2
sutra doma ocekujemo FERENCVAROS
Evo ja sam iz Hrvatske i cime bi se to tocno nasladjivao? Znam sve o Partizanu ali uvijek sam ga smatrao vasim klubom, stovise moje simpatije ide na stranu Crvene Zvezde. A sto se tice Tudjmana..jebat ga, drugo vrijeme, tada je bio partizan i komunjara, kasnije je koketirao sa ustaskom dijasporom radi ostvarivanja ciljeva..prilika stvara covjeka sta da ti kazem, nije zbog njega Partizan niti malo manje Srpski klub, bar ja tako gledam.
A Prosinecki recimo, nakon sto je otisao iz Zvezde, na svaku proslavu Barija su ga zvali a on je govorio da nikad vise nece ici na Marakanu i da to nije mjesto gdje ce on ici, bio je veoma blizak sa Tudjmanom
i cak je financirao neki spomenik u cast Oluje, pa svi znamo gdje je zavrsio i tko mu je klicao, cak su ga prekrstili u Decembarski
Poanta..ljudi se mijenjaju, ponekad jer se stvarno promijene, a cesce iz interesa...Tudjman je u to vrijeme bio komunsta i Partizan i to je to.
Last edited by Aleksandar Ilok; 04-27-2015 at 07:38 PM.
Pobjeda u ligi protiv protivnika od kojeg smo jedina 2 boda izgubili u prvom dijelu sezone.
Teška ali zaslužena pobjeda u Ligi za prodor na 2. mjesto.
Prvi je i dalje daleko jer je i on ostvario pobjedu u ovom kolu.
Ostao je duel sa njim u pretposljednjem kolu, a i ako bismo to dobili, teško da će taj prosuti 3 boda još negdje.
Al` eto, vidjet ćemo...
Odigrali smo i prvu 1/2 finalnu utakmicu u LŠ.
Dobra igra i lijepa pobjeda od 3:1 koja bi trebala biti dovoljna za finale.
Nadamo se da ovu prednost nećemo prokockati u revanšu.
Torpedo Sarajevo
http://forum.topeleven.com/galerija-...-sarajevo.html
S 44; LVL 43
League winners: x19
runners up: x7
Champions League winners :x5
runners up: x2
Super League winner: 1x
runners up: x1
Cup winners: x4
Runners up: x2
Triple crown: x1
Hakan Arslan 377 appearances, Juan Cruz Fernandez 352 goals, Leon Benko 247 assists!
Ajde ajde...svi odavno znamo istorije nasih voljenih klubova i nema potrebe a ni mesta na forumu da se raspravljamo u nedogled ko,sta,kako,odakle,zasto...
Uzivajte ljudi..
Kasnije izvestaji sa danasnjih utakmica,i nisu bas za pohvalu ali bice bolje...
hebala vas politika,komunjare,partizani,domobrani,ustase,cetn ici,Tuđman,Milosevic,Seselj,Izadbegovic,Pahor i ko sve ne rat je bio i prosao treba ici naprijed sranja se desavaju jer se neko napravi glup pa ratuje...RATOVAT JE LAKO TREBA ZNAT DIJALOGOM SPRIJECIT RAT.
znam nije lako jer smo balkanci i po prirodi glupi,retardirani i abnormalno zavidni jedni na druge i zato jesmo tu di jesmo,danas se djeca primjerice u Vukovaru odvajaju u skolama dakle srpska u jedan a hrvatska u drugi razred,pa ta djeca nikom nista nisu kriva zar ih treb ucit da mrze fakat retardirano i zalosno,ima po fejsu retardirane mladezi balavaca 15-16 god koji vicu i pisu ustase ubij cetnika ubij iz nekih neznam kakih razloga im roditelji pune glavu glupostima i kad ta djeca polude pa taki neki dođu danas sutra na vlast u nasim zemljama opet ce bit rata sramota i zalost.i ja sam izgubio drage ljude u ratu i sta bi sad tu nekog trebao mrzit i vrijeđat ga jer je srbin je primitivno i glupo,ako si dobar covjek imas moj respect ostale ignoriram a njihove roditelje treba malo naucit neke stvari pogotovo odgoj