hebala vas politika,komunjare,partizani,domobrani,ustase,cetn ici,Tuđman,Milosevic,Seselj,Izadbegovic,Pahor i ko sve ne rat je bio i prosao treba ici naprijed sranja se desavaju jer se neko napravi glup pa ratuje...RATOVAT JE LAKO TREBA ZNAT DIJALOGOM SPRIJECIT RAT.
znam nije lako jer smo balkanci i po prirodi glupi,retardirani i abnormalno zavidni jedni na druge i zato jesmo tu di jesmo,danas se djeca primjerice u Vukovaru odvajaju u skolama dakle srpska u jedan a hrvatska u drugi razred,pa ta djeca nikom nista nisu kriva zar ih treb ucit da mrze fakat retardirano i zalosno,ima po fejsu retardirane mladezi balavaca 15-16 god koji vicu i pisu ustase ubij cetnika ubij iz nekih neznam kakih razloga im roditelji pune glavu glupostima i kad ta djeca polude pa taki neki dođu danas sutra na vlast u nasim zemljama opet ce bit rata sramota i zalost.i ja sam izgubio drage ljude u ratu i sta bi sad tu nekog trebao mrzit i vrijeđat ga jer je srbin je primitivno i glupo,ako si dobar covjek imas moj respect ostale ignoriram a njihove roditelje treba malo naucit neke stvari pogotovo odgoj
Eto šta se sve desi kad jedan klub što nosi crveno-bele dresove nazoveš FK Marinkova Bara... ili FK Komšinica... ili FK Sitna Boranija... ili FK Sledeća Sezona... Stigne se do politike...
Eto šta se sve desi kad jedan klub što nosi crveno-bele dresove nazoveš FK Marinkova Bara... ili FK Komšinica... ili FK Sitna Boranija... ili FK Sledeća Sezona... Stigne se do politike...
FK Sledeca sezone kontam, FK Komsinca mislim da kontam, Boranija je nesto kao ciganluk? Ali sta pobogu znaci Marinkova Bara? Ko je taj Marinko?