Originally Posted by Aleksandar Ilok a jesi car Milane evo ti link pa sam vidi http://buzzer.lima-city.de/top11/ aco zastarjelo ti je to malo hahahah u 95% slucajeva je krivo stavljeno
Originally Posted by Steppenwolf protiv... javi mi se na fejs VEDRAN STAKLENAC tamo cu ti sve dat sto trebas https://www.facebook.com/vedranstaklenacba
Originally Posted by vedran boca juniors aco zastarjelo ti je to malo hahahah u 95% slucajeva je krivo stavljeno Kako sheres, jos neki dan si to koristio
Sezona 27, Level 27 -19-7-1 NK Dunav Ilok - moj tim
Originally Posted by Aleksandar Ilok Kako sheres, jos neki dan si to koristio aco ja taj buzer ne koristim vec 2 mjeseca minimalno
Originally Posted by vedran boca juniors aco ja taj buzer ne koristim vec 2 mjeseca minimalno hahaha a ja sam slijep i lud, pa cak i tu na forumu si stavljao link I nista nije zastarjelo, ponudi ti dosta opcija i ti razmisljas koja ti najbolje pase, mada vidim igras 451v...
Originally Posted by Aleksandar Ilok hahaha a ja sam slijep i lud, pa cak i tu na forumu si stavljao link I nista nije zastarjelo, ponudi ti dosta opcija i ti razmisljas koja ti najbolje pase, mada vidim igras 451v... ja sa V pređem na siroki dijamant,a ozbiljno ne koristim buzer 2 mjeseca imam novi koji je savrsen sustav nepogresiv
Originally Posted by vedran boca juniors ja sa V pređem na siroki dijamant,a ozbiljno ne koristim buzer 2 mjeseca imam novi koji je savrsen sustav nepogresiv Pa kad si najjaci...
Originally Posted by Aleksandar Ilok Pa kad si najjaci... hahaha i mesa ju koristi i dosta ljudi bas top eleven kontra formacije
PA to je ono sa engleskog dijela foruma..eno Mesa izgubio neki dan i nije mu jasno kako... Nema idealne i nepogresive formacije..
Originally Posted by Aleksandar Ilok PA to je ono sa engleskog dijela foruma..eno Mesa izgubio neki dan i nije mu jasno kako... Nema idealne i nepogresive formacije.. ja sam tog mesinog danas sa pola gasa isprasio 3-1 u gostima a nisam ni pratio,a na Bomboneri ce primit 4-5 garant
Forum Rules