Zaslužena pobjeda domaćina,propustili smo dosta privlika u prvom poluvremenu i u drugom smo kažnjeni,prvi put sam igrao protiv ove formacije....dosta je uspješna,izbacio je i jače protivnike od mene
Liga....popravljamo gol razliku
Pobjeda u ligi i bijeg na +9
A u ligi prvaka je odigran veliki revans..poceli smo odlicno i poveli, no to nije bilo dovoljno...izgubili smo i bolji je prosao dalje..
Nama ostaje veliki motiv da uz prvenstvo osvojimo i kup
Veliko hvala svim navijacima
Eto da se javim, nemam puno vremena u zadnje vrijeme za TE, imam dosta obaveza pa sam u posljednjih tjedan dana pogledao samo jednu utakmicu. Uđem jednom dnevno na 5min na TE tek toliko da ga održim aktivnim i napravim poneku promjenu.
Clermont je vodeći, Celtic i Shakhtar se bore za top 4.
Glavni tim ima najlošiju formu ove sezone. Od 22 igrača u sastavu ne mogu skupiti ni 11 sa "prolaznom formom" (7)
Jedini su napadači u dobroj formi, jedan defenzivac i jedno krilo, ostalo sve katastrofa, počeo sam viđati 3 i 4.
(Za one koji se pitaju zašto ne prodam takve igrače, odgovor je: nema kupaca na mom serveru, eventualno prvog dana sezone.) U skladu s takvom formom i katastrofalnim rezultatima nisam očekivao ništa ove sezone. Međutim čudo neviđeno se dogodilo i izborio sam polufinale lige prvaka.
Prvu utakmicu u gostima sam izgubio 3-0, gledao sam ju i imao podršku TE prijatelja, 9% bonusa za posjed. Tim je igrao jako loše, zamjene i promjename taktike/formacije nisu imale efekta pa nakon utakmice nisam očekivao apsolutno ništa. U međuvremenu je tim nastavio sličnu priču u ligi (daleko sam i od 4. i od 8. mjesta ) pa sam stavio za uzvrat LP igrače koji su u najmanje lošoj formi. Nisam gledao utakmicu, dogodilo se čudo. Da ne pišem dalje, bolje ću staviti sliku.
Ex top eleven player
Usli smo u 1/2 lige sampiona veliki uspeh za sada.... u ligi nastavljamo borbu za plasman u LS
FC Red Star ✮✮✮✮