he is back,nas voljeni/ljubljeni vođa se vratio
dobrodosao nazad izgubljeni vođo
Pošto je liga osvojena još u 20 kolu, odlučio sam da u posljednjoj utakmici sezone pokušam osvojiti dostignuće bunker:
Igrao sam sa 6-tim na tabeli i postavio nelegalnu formaciju bez napadača, očekivao sam pobjedu od 1 gol razlike, ali ispalo je mnogo bolje. Izgleda da moja ekipa bolje igra bez napadača.
![]()
Tamo gdje igraju najjaci,na vrhu igrice,ove sezone nije 3xkruna,ali jeste dupla
Liga,ubjedljivo...
Kup i LS,finala,protiv istog tima i mog velikog prijatelja...u kupu dobili na penale,u LS izgubili 1-0
I moj ubica
Cestitam svima koji su uzeli neki trofej,a koji nisu vise srece slj. sezone![]()
Pa nadam se da neces odustati od igre dok ne dodjes na vece levele, tada ces morati i ti nesto ulagati u tim ako zelim bilo kakav trofej, na nizim levelima sam i ja osvajo titule sa ovakvim pa i slabijim momcadima, prve 4 sezone sa igrao bezveze i u istom sastavu, nisam konto ni oko zvijezdica nista, kasnije sam se zarazio
Da je Veco ove sezone imao tim kao tvoj sad, ne bi prosao level, jednostavno ljudi dosta ulazu i sta ides u vece levele, kvalitet je veci
Uprava NK Dunav Ilok cestita svima na osvojenim trofejima a pogotovo Milanu na trostrukoj kruni, ako je itko zasluzio on je.