2364Likes
-
VIP
Originally Posted by
Steppenwolf
Nova Opera je užas...
Ne koristim novu..
-
Originally Posted by
Aleksandar Ilok
Ne koristim novu..
Ja je koristim samo kad otvaram neke nabudžene sajtove...
-
Rookie
Vodstvo 3-0 i na kraju 3-3 u zadnjoj ovo polusezonskoj utakmici, sutra igramo protiv prvog.
-
Serbian Forum Moderator
-
Famous
-
-
Attachment 45155
Maltretiranje do 74. minuta protiv napuštenog tima... Morao sam na poluvremenu da totalno promenim formaciju i taktiku, jer je na 25% poseda imao isti broj šansi... Ova budaletina od protivničkog golmana je sve živo branila...
Attachment 45156
Attachment 45157
Attachment 45158
-
Attachment 45159
Još jedno maltretitranje protiv pretposlednjeg na tabeli, koji je imao trojicu golmana u postavi... Stavio sam u tim više od pola rezervista u lošoj formi i samo su Dlamini (igrač utakmice po prvi put u karijeri, mada ne znam zašto) i Roca (strelac drugog gola i kreator mnogih šansi) opravdali očekivanja... Napadači Zundo i Čurguz (pogotovo ovaj prvi) su upali u lošu formu u maše sve živo...
Attachment 45160
Attachment 45161
Attachment 45162
-
Attachment 45155
Četvrti na polusezoni, u kupu smo ispali, a u LŠ se još držimo... Imamo drugi najbolji napad u ligi, 44 gola, ali 12 primljenih golova je previše za bolju poziciju...
Attachment 45163
**bem ti ekipu, kad je pored 6 veznjaka i napadača sa po 4-5 zvezdica, drugi najbolji strelac u timu veznjak sa 2 zvezdice...
Attachment 45164Attachment 45165
-
Rookie
Teška pobjeda u gostima u Ligi Prvaka inače stari poznanik iz prošle sezone od kojeg smo oba puta izgubili u Premier Ligi.