Ovo je strašno šta se dešava iz sezone u sezonu sa Belgrade United-om... Pre 3 dana oderem sa 6-0 tada prvoplasiranog i 3 kluba uđu u egal završnicu, po 56 bodova... Sledeće kolo dobijem tada petoplasiranog sa 3-0 i nastavljamo sa egal završnicom, po 59 bodova (drugi po gol razlici)... Juče njih dvojica odigraju 1-1 i imam šansu da sa 3 boda budem prvi... Sve full, moral, kondicija, max bonus, ista ekipa koja je odrala prvog 6-0, ista protivnička formacija, 4-4-2 (koju sam, btw, tukao kako sam hteo ove i prošle sezone)... ali kao da je neko u Nordeusu povukao ručnu i rekao "od sad je 4-4-2 nepobediva" (u poslednja dva dana igram 4 puta, sa svim timovima, protiv 4-4-2 i jedva jedan gol sam dao, sva 4 poraza)... Dakle, izgubim 1-2 utakmicu u kojoj sam imao 25 šansi, a protivnik 25 uklizavanja i dva šuta u okvir gola... Dva protivnička štopera, 2* i 3* nemaju zajedno zvezdica koliko moj skaut napadač, najbolji strelac lige do tad... Danas isto sranje, sedmoplasirana ekipa, predosećam da će prvi da kiksne i opet kao i juče, jedan šut u okvir gola za 0-1 i 30 uklizavanja protivnika... I prvi opet kiksne... I sutra ima zajebanu utakmicu... I na kraju će onaj kog sam odrao 6-0 da osvoji ligu, ni kriv, ni dužan, jer sutra igra sa poslednjim na tabeli... Jebem te Nordeuse...
Znači, kad god sam u poslednjih 14 sezona bio u šansi da preskočim prvog u završnici se ispreči nepobediva ekipa sa 7., 9, 11. pozicije... Ni sa FK Partizan, ni sa Celtic 1888, nikad nisam imao takve probleme...
E da, zaboravih reći da mi je posed lopte bio 64% u jednoj i 67% u drugoj utakmici... I kad mi u Nordeusu trabunjaju da je posed lopte jedna od najbitnijih stavki u igri...
Last edited by Steppenwolf; 05-29-2015 at 08:22 PM.