Od danas krecem sa smanjivanjem kvaliteta ekipi.....................pa da vidim ako mi ni to ne pomogne onda nek se jebu u Nordeusu.................................
Od danas krecem sa smanjivanjem kvaliteta ekipi.....................pa da vidim ako mi ni to ne pomogne onda nek se jebu u Nordeusu.................................
Digitron u ruke pa računaj, ako nemas prejak tim trebalo bi biti dovolno. Ako imaš prvi tim na 6* i drugi tim na 3* onda je prosjek 4,5* (ali to zavisi od toga koliko je slaba 6* i 3*), prvo saberi kvalitet igrača koje ostavljas i igrača koje želiš kupiti i dobiveni zbir podijeli sa 22, ako je to na 3* onda je dobro.
Najbolje ti je da ostavljaš u timu svoje akademce sa 2* i da im treniras spec i 2 pozicije, a kvalitet tek kad odlučiš da ih prodaješ na pregovore 1 skil do skauta za neke timove 5-6 levela ispod tebe.
nema sta dobar savet. akademac ne kosta nista a posle dodatnih pozicija i spec zaradi se i koji token na pregovorima.
ja sam platio akademca i kupio jednog nordgen igraca. obojica tri zvezdice trening strasno brzo ide dodao im dve pozicije i jos samo spec i bice uskoro spremni za prvu postavu na duze staze.
btw, hvala svim iskusnim menadzerima na postovima koje ostavljate na forumu. vasa iskustva su velika pomoc...
Liga:
Krenulo nas
Liga sampiona:
1/8 bice tesko
![]()
Dva igrača su juče odigrala jubilarne utakmice...
Kamerunac Janvier Ketchemen je stigao do 150. utakmice (12 golova, 2 asistencije)... Mnogo je bolje igrao kao štoper, nego kao defanzivni vezni, ali je često morao da pokriva tu poziciju, tbog loše forme ostalih veznjaka... Ove sezone je pao u formi...
Mađarski štoper Richárd Fábián, kog smo platili 27 tokena na aukciji je stigao do 100. utakmice za kratko vreme... Postigao je i 10 golova i opravdao uloženo...
![]()
IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO 1/2 FINALEEEEEEEEEEEEE BRAVO MOMCIIIIIIIIIIII
Idemooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО