Pa prva postava su mi igraci od 7,6 i neki od 5* u rezervi imam par igraca od 5 i dva od 4*.
Pa prva postava su mi igraci od 7,6 i neki od 5* u rezervi imam par igraca od 5 i dva od 4*.
Prvenstvo nakon 13.kola
Liga Sampiona
KUP
ukoliko rasprodas klupu i rezerve i kupis 11 najslabijih sa 3* mozes smanjiti na 4*, naredne sezone si na 3* ne pojačavaj se do 3-ćeg dana nove sezone. U tom slučaju opet možeš izvući u kupu veći level ali timovi tvog kvaliteta koji mogu da kupe igrače i budu mnogo jači od tebe. Liga će biti dobra sa 2-3 tima tvog kvaliteta, ostali nešto slabiji. Tako da za sledeću sezonu ne možeš nešto mnogo da se oslabiš ali možeš za presledeću, proces oslabljivanja mora da traje više sezona, jer na klupi moraš imati bar 5 zamjena ili 2 sa mnogo crvenih kofera.
nema sta dobar savet. akademac ne kosta nista a posle dodatnih pozicija i spec zaradi se i koji token na pregovorima.
ja sam platio akademca i kupio jednog nordgen igraca. obojica tri zvezdice trening strasno brzo ide dodao im dve pozicije i jos samo spec i bice uskoro spremni za prvu postavu na duze staze.
btw, hvala svim iskusnim menadzerima na postovima koje ostavljate na forumu. vasa iskustva su velika pomoc...
Quote Originally Posted by JuventusOCSC View Post
#5 - Crashes frequently now, usually about once every 30 minutes.Zna li neko sto mi se igra stalno rusi kada hocu poslati prijateljima bustere.It crashes every second now when I send gifs to friends.
Is this game bug or Computer mistake.
Should I clear cache.
Will that help and stop crashing of the game.
kooooooooojjjjjiiiii ku*ac , poluspic mi 104 , fali mu skill do 105 , i dobije ga , medutim odlucim da sacekam ligu prvaka i da vidim kako ce odigrati pa da ga prodam ili ostavim . Ali jok , jebeni nordeus doda taj skill njemu i sad je 105 i nema sanse da ga prodam . Nisam ulazio preko mobitela pa da se automatski dodaje --------.--------