1.utakmica 1/8 liga sampiona
Liga 13.kolo
U seriji smo pobeda i u vrhu gde smo trebali biti odavno da nije bilo onog katastrofalnog starta
![]()
Ne znam kako vama momci ali meni se cini da su oni gadno usrali igricu. Nikada ovoliko nerealnih rezultata nije bilo, bar je tako kod mene. Primer, juce u LS dobijen coveka 8:1 u gostim a nisam gledao mec (senzacija ) a danas u ligi nisam sutnuo na gol a on slabiji od onog iz LS. Stvarno neki cudni rezultati i njihovi kriterijumi, jbg
Idemooooooooooo
Last edited by Macva FC; 06-15-2015 at 02:02 PM.
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
top eleven je postao totalna smijurija i lakrdija od igre sto dalje sve gore sto se tice utakmica,vizualno napreduju ali kvalitet samog meca i rezultata cista nula,igri dajem jos maximum 2 god i nakon toga ce se ugasit i propast jer ce ju unistit,oni koji i9graju od prvog dana kao ja znaju to najbolje
Mogli su cesce dijeliti neke poklone , tipa paket kofera , nekoliko tokena , a ne da cekam Murinjov rodjendan i njihov rodjendan i kad covjek misli evo ga dobit ces nesto dobro oni ti dadnu grb i 2 tokena + sto taj grb lici na sve osim na grb i sto ga od 5 miliona igraca koristi njih 4,5 miliona .