Nije me bilo od PETKA do PONEDJELJKA i ovo su rezultati.
Uvjerljiv poraz od PSG-a, sta reci, decko koji me zamijenio i vodio susret se nije proslavio ali sta je tu je.
![]()
Moze li mi netko objasniti sta to bi sa dresovima, citam da su bili i Hrvatski a sad ih nema, bio sam na putu par dana
ako i prodjem u ligi sampiona u cetvrtfinalu me ceka ovaj protivnik:
tako da je to to sto se mene tice i zelim ostalim ucesnicima nagradne igre sve najbolje u nastavku takmicenja.
ovaj menadzer kad treba da odredi ko ce mu izvoditi slobodnjake, penale i kornere ne zna koga pre da stavi! :-)
ovaj ili farmuje tokene 24/7 ili je pun ko brod jer ovo mi deluje kao da je kupovao iskljucivo skaute jer cisto sumnjam da se zajebavao da svakom trenira spec.
http://forum.topeleven.com/top-eleve...tml#post332263
To je to sto sam pisao gore
da da hvala ti sad sam pogledao postove. smejem se sebi kakve sam gluposti pisao... da, ti si tada izbacio zver od ekipe nema šta. ma šta bude bude eventualno ću probati kod njega sa pet u zadnoj liniji pa ako prođe prođe. imam +4 u prvenstvu gledaću da to ne prokockam. ja sam pogrešio što nisam pogledao sve protivnike u ligi prvaka pa da budem drugi u grupi i sreli bi se tek u finalu. Drugi iz moje grupe ( 8 bodova) ima lakše protivnike do finala. Ja mazga zbog nagradne igre imao svih šest pobeda u grupi. jebiga.
zaboravih e si uzeo tada ligu prvaka?