Tooooooooooo Srbija je prvak sveta u fudbalu do 20 god pali su i Brazilci........
Whhhhhooooooo to!
Tooooooooooo Srbija je prvak sveta u fudbalu do 20 god pali su i Brazilci........
Whhhhhooooooo to!
Idemoooo..... to bre!!! 🏆
Pa tako jeeeeeeeeee.......BRAVO MOMCIIII.......SRCE NA TERENNN
Idemooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Slika je rekla sve definitivno zaslužili bravo momci
Molim sve sa foruma da se izjasne u vezi ove utakmice... Da li je ovo klasično trolovanje?
Prva protiv 13. ekipe... Protivnik ima golmana na DR i AMC na MR pozicijama (crveni trougao)... Protivnik ostaje bez igrača u 59. minutu (jedan od 3 igrača sa 5 zvezdica)... Većina igrača u timu protivnika su botovi stokilaši... Najbolji napad i odbrana u ligi protiv drugog najgoreg napada i odbrane... Protivnik ima 23% posed lopte... Protivnik je uputio prvi šut u okvir u 70. minutu, kada je i postigao gol posle kornera... Besan sam k'o ris, ovo nema veze s mozgom... Od svih trolova koji su mi se desili u godinu i po, koliko igram ovu igru, ovaj je jedan od najgorih, ako ne i najgori...
Last edited by Steppenwolf; 06-20-2015 at 10:16 AM.
bez nerviranja, it's just a game bro!
gledaj to drukcije i ovi sto su na 2-5 pozicijama ce mozda biti trolovani. :-)
pa normalno da je car kad koristi zakon maksimalno i ja postujem i podrzavam svaku takvu osobu a krivim drzavu jer ne mjenjaju zakone i sad sta je neki mamic ili neko drugi kriv kad radi sve po zakonu i drzava mu dozvoljava to umjesto da zakon mjenja,mi smo smece od naroda nista vise zavidni i ljubomorni na sve i svakog,pljuje se po mamicu a lik samo koristi rupe u zakonu i to je to,ali koliko sam primjetio u ovoj drzavi vecinom najebu samo posteni ljudi a kriminalce se dize u nebesa i postuje samo kod nas
Auuu sad sam gledao snimku, svaka cast i iskrene cestitike na naslovu, i mene su trnci prosli a mogu misliti kako je bilo vama. U 10 dana 4 produzetka ili penala, pa to je za svaku hebenu pohvalu, skidam kapu, zasluzili ste ovo