u ligi sam los a najjaci tim imam,a u LP smo prosli dalje naravno u iducoj rundi 45 lvl sam dobio za protivnika nevjerovatno
liga
sutra sa LJUTI DOLAC u gostima
lp
u ligi sam los a najjaci tim imam,a u LP smo prosli dalje naravno u iducoj rundi 45 lvl sam dobio za protivnika nevjerovatno
liga
sutra sa LJUTI DOLAC u gostima
lp
Pobjeda danas u ligi
Uprava kluba ne odustaje od ciljeva za buducnost, velika zelja je trostruka kruna i od nje necemo odustati, stoga je odluceno da sljedece sezone a mozda i one tamo iza necemo imati imperativ nikakvih trofeja, zelja je samo biti medju prva 4 u prvenstvu, dolazaka igraca nece biti (mozda pokoji ali cisto za taktiku) kao ni treniranja, skupljat ce se zeleni, za sada imamo 700 komada i idemo dalje, jer smo svjesni kakav tim moramo imati da bi uspjeli. Nikakva smanjivanja kvalitete ne dolaze u obzir, nije to nas stil, uspjet cemo mi i ovako i biti jaci i bolji od konkurencije.
Attachment 47541
Kiks u ligi protiv slabijeg...
Attachment 47542
Attachment 47541
U LŠ ispadanje na penale... Imali smo prolaz dalje do 85. minuta, a onda bam, šut niotkuda, golmanu kroz prste... Pre toga je naš novi golman imao 8 odbrana, ali deveti nije uspeo da odbrani...
Attachment 47543
Attachment 47544
Attachment 47545
Attachment 47546
Opet mi igra krahira.
Ispraznio cache i reinstalirao Adobe i opet se rusi.
Adobe ne salje izvjestaje kada se igra srusi.