Još jedan trol remi u ligi i sa drugom ekipom... Prvi protiv desetog... Deseti da gol u 2. minutu, pa se ti *ebi... 57 golova smo dali u 19 utakmica, a drugoplasirani 27... i mi mu sada bežimo samo bod...
Evo i treća utakmica... Prvi protiv jedanaestog... Najbolji napad i odbrana u ligi prima dva gola iz prva dva šuta u okvir... Igrač sa 2* daje drugi... Dobijamo penal u 54. minutu, a igrač koji ruši napadača u 16 metara ne dobija drugi žuti i do kraja utakmice izblokira 10 šuteva, jedan u 90. minutu...
Glavni tim mi je u padu forme i sa nekad sigurne 2. pozicije pao je na 4. sa slabom prednošću i plasman u LP tek treba osigurati.
Celtic je 11. i za njega nema promocije. Pričekat ću početak sljedeće sezone pa odlučiti o sudbini igrača.
Clermont definitivno igra moju najgoru sezonu na top elevenu ikad. 13. mjesto lige, u timu vjerojatno nema nijedan igrač koji je u formi, trebao bih promijeniti kompletnu postavu.
FC Shakhtar ima rezultate koji su kompletna suprotnost Clermontovih; vodeći je u ligi, igra polufinale i kupa i LP, ponovio je i poboljšao uspjeh iz prošle sezone (1/4 finale kupa i LP)
zanima me sta radite u sledecoj situaciji: imate u timu igraca recimo MC spec slobodnjaci gde su mu ocene oko 75 za osobine kreativnost, zavrsnica i sutiranje a drugi igrac isto neka bude MC nema spec ali su ocene navedenih osobina 80 - 85. Ko vam je prvi izbor za slobodnjake?