Pobjeda u ligi
U finalu smo lige prvaka jer tesko da ce protivnik nadoknaditi ovu prednost. Odlicna stvar je sto neki igraci nisu dobili kartone i u uzvratu cemo ih odmarati kako bi bez problema igrali u finalu
![]()
Pobjeda u ligi
U finalu smo lige prvaka jer tesko da ce protivnik nadoknaditi ovu prednost. Odlicna stvar je sto neki igraci nisu dobili kartone i u uzvratu cemo ih odmarati kako bi bez problema igrali u finalu
![]()
Dobili smo buduceg sampiona
![]()
Gledam u vedro nebo da neće kiša odjednom, jer ne sjećam se kad sam zadnji puta doživio da svi moji timovi pobijede u istom danu.
Glavni tim se vratio u utrku za naslov, kojoj su uz moju pobjedu 0-1 protiv (tada 4., sad 6. tima) CSKA pomogli i porazi vodećeg i drugoplasiranog. Prvenstvo je sad neizvjesno, za 2 dana igram protiv vodećeg tima lige, a sad svaka utakmica može biti prekretnica.
Celtic je iznenadio i pobjedom od 3-2 spustio jedan tim s vrha tablice na 4. mjesto. To je odlična vijest nakon jučerašnje pobjede od 6-0, samo neka nastave, treba forma za sljedeću sezonu.
Clermont je napokon nekoga dobio, je zadnji tim lige, ali pobjedi se ne gleda u zubeOcjene koje sam vidio podsjetile su me na slavne dane koji su nažalost prošli :'(
FC Shakhtar je taj čiji slavni dani možda dolaze. U ligi je vodeći, danas je slavio 8-1, ali drugoplasirani je na samo 3 boda zaostatka, ima bolju gol razliku, zato nemam pravo na kiks. U LP je slavio 3-0 kod kuće, a u kupu sutra igra uzvrat na domaćem terenu, u prvoj utakmici je bilo 1-1. Igrao sam prilično ofenzivnom formacijom 3142 sa 4AM-a i normalnim mentalitetom.
![]()
Ex top eleven player
zaseli smo na prvo mjesto u ligi sutra derbi sa drugim na ljestvici a u LP ganjamo poraz 0-1 iz prve tekme bit ce tesko uci u finale i ovo je vec uspjeh s obzirom da samo 1 tim sa mog levela sa kojim sam igrao ove sezone ostali su 45 lvl ali idemo pokusat
vamosssssssssssss
Prvi kiksira i dalje ali mislim da je kasno
![]()