NARUCIO sam si dres od Boce koji ce koristit iduce sezone jaooooooooooo
jedva cekam da stigne
vamosssssssssssssssssssssss
jedva sam ga nasao fala spolovilu/mandalu/prangiji
Glavni tim je pobijedio 0-1 u gostima tada 4. tim s tablice, no moram pričekati ostale utakmice ove runde da se sredi stanje na ljestvici. Bitka za vrh se nastavlja, nadam se kiksu 1. i 2. tima lige kako bih imao neke šanse za napad na vodeću poziciju.
FC Shakhtar je pobjedom od 3-0 u prvoj utakmici polufinala LP napravio velik korak ka finalu, za 2 dana brani veliku prednost u gostima, no nema predaha, večeras treba osigurati 3 boda i zadržati vodstvo u ligi, a sutra čeka kup.
Ex top eleven player
Ljudi, mislim da tezu ligu malo je ko kad imao ...
Svi timovi izjednaceni, ali svaki... prosjek je svima 206-208 ! Poredjenja radi zadnji...
Moj tim:
Prvi na tabeli:
Kupujem trofej KUPA. Ponude PM.
Evo svježe novosti iz LP, parovi kvalifikacija
Edit:
Svi koji nisu, a razmišljali su o kupovini Portovih dresova - bolje ih kupite sad nego kad stignu oni za sljedeću sezonu. Ovo su njihovi novi gostujući dresovi.
Last edited by t11_fan; 06-22-2015 at 12:51 PM.
Ex top eleven player
Torpedo Sarajevo
http://forum.topeleven.com/galerija-...-sarajevo.html
S 44; LVL 43
League winners: x19
runners up: x7
Champions League winners :x5
runners up: x2
Super League winner: 1x
runners up: x1
Cup winners: x4
Runners up: x2
Triple crown: x1
Hakan Arslan 377 appearances, Juan Cruz Fernandez 352 goals, Leon Benko 247 assists!
Pobjeda u ligi
U finalu smo lige prvaka jer tesko da ce protivnik nadoknaditi ovu prednost. Odlicna stvar je sto neki igraci nisu dobili kartone i u uzvratu cemo ih odmarati kako bi bez problema igrali u finalu
Dobili smo buduceg sampiona
Gledam u vedro nebo da neće kiša odjednom, jer ne sjećam se kad sam zadnji puta doživio da svi moji timovi pobijede u istom danu.
Glavni tim se vratio u utrku za naslov, kojoj su uz moju pobjedu 0-1 protiv (tada 4., sad 6. tima) CSKA pomogli i porazi vodećeg i drugoplasiranog. Prvenstvo je sad neizvjesno, za 2 dana igram protiv vodećeg tima lige, a sad svaka utakmica može biti prekretnica.
Celtic je iznenadio i pobjedom od 3-2 spustio jedan tim s vrha tablice na 4. mjesto. To je odlična vijest nakon jučerašnje pobjede od 6-0, samo neka nastave, treba forma za sljedeću sezonu.
Clermont je napokon nekoga dobio, je zadnji tim lige, ali pobjedi se ne gleda u zube Ocjene koje sam vidio podsjetile su me na slavne dane koji su nažalost prošli :'(
FC Shakhtar je taj čiji slavni dani možda dolaze. U ligi je vodeći, danas je slavio 8-1, ali drugoplasirani je na samo 3 boda zaostatka, ima bolju gol razliku, zato nemam pravo na kiks. U LP je slavio 3-0 kod kuće, a u kupu sutra igra uzvrat na domaćem terenu, u prvoj utakmici je bilo 1-1. Igrao sam prilično ofenzivnom formacijom 3142 sa 4AM-a i normalnim mentalitetom.
Ex top eleven player