Osvojena ligaaaaa, za ovu sezonu toliko od nas :-)))) zadovoljni smo
Idemooooooooooo
Osvojena ligaaaaa, za ovu sezonu toliko od nas :-)))) zadovoljni smo
Idemooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
13 pobjeda u nizu u ligiiiii
Danasnjem protivniku smo zakomplicirali borbu za 4 mjesto , jer sada ima samo bod vise od 5-og .
9 bodova smo zadrzali u odnosu na drugog , titula se odavno pocela slaviti , ali sacekat cemo sutra , eventualno prekosutra u zavisnosti od sutrasnjih rezultata pa da pocne sluzbena proslava.
Pobjeda u ligi
Nije ni moja loša
Sutra igram protiv drugoplasiranog AC Lugh-a, koji je u lošoj formi, možda je to prilika da napredujem na tablici. Nažalost, neću moći gledati tu utakmicu
Celtic nastavlja povratak u formu, danas je slavio u gostima. Iako je 10., gol razlika je +10, a forma u uzlaznoj putanji. Moj ST iz prvog tima je 2. asistent lige i među top 5 strijelaca, iako je tim na niskoj poziciji.
Clermont je (ponovo) poražen, 12. ligaški, a 16. poraz u sezoni
FC Shakhtar je ispao iz kupa u 89' dramatične uzvratne utakmice. Protivnik prolazi dalje zbog više golova u gostima (u prvoj je bilo 1-1). U ligi je slavio 0-2 i zadržao vodeću poziciju.
Last edited by t11_fan; 06-23-2015 at 10:54 PM.
Ex top eleven player
Cao ljudi nov sam na forumu pozdrav svima....ja sam 12 level nisam igrao jedno vreme ali sam se ponovo vratio...inace ova sezona mi ide super prvi u ligi i finale kupa