ZAKOMPLIKOVALO SE!Od mog poslednjeg javljanja odigrala su se 4 kola i nazalost izgubili smo jednu utakmicu i time dodatno zakomplikovali tabelu.U ligi trenutni skor je 19 pobeda i cak 3 poraza.Na srecu zauzimamo i dalje prvu poziciju ali 4 ekipe mogu da dodju do titule.Razlika izmedju prvog i cetvrtog mesta su samo 2 boda.Veoma tesko ce biti,sutra igramo protiv predzadnje ekipe pobeda je zagarantovana.Zatim nam dolazi ekipa koja je na 2 poziciji,a sledece kolo idemo u goste timu koji je na trecoj poziciji.Zadnje kolo docekujemo ekipu koja se trenutno nalazi na 6 poziciji.PAKLENO!U medjuvremenu se u timu pojavio jos jedan skaut.Evo pogled na tabeluAttachment 47870
Osvojena ligaaaaa, za ovu sezonu toliko od nas :-)))) zadovoljni smo
Idemooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
13 pobjeda u nizu u ligiiiii
Danasnjem protivniku smo zakomplicirali borbu za 4 mjesto , jer sada ima samo bod vise od 5-og .
9 bodova smo zadrzali u odnosu na drugog , titula se odavno pocela slaviti , ali sacekat cemo sutra , eventualno prekosutra u zavisnosti od sutrasnjih rezultata pa da pocne sluzbena proslava.
Pobjeda u ligi
![]()
Cao ljudi nov sam na forumu pozdrav svima....ja sam 12 level nisam igrao jedno vreme ali sam se ponovo vratio...inace ova sezona mi ide super prvi u ligi i finale kupa![]()