Pobjeda u ligi
Ulazak u finale Lige prvaka
![]()
Pobjeda u ligi
Ulazak u finale Lige prvaka
![]()
23.kolo
![]()
Glavni tim preuzeo vrh tabliceNadam se da će sreća potrajati do kraja sezone, ali biti će napeto do zadnje utakmice. Stanje na tablici se još više zakompliciralo
Celtic odigrao 1-1, 4 utakmica zaredom bez poraza, nije loše s obzirom na cijelu sezonuTrenutno je 11. sa sigurnih 9 bodova zaostatka od 7. mjesta. Promociju ću radije izbjeć pa imam gotovo kompletan tim za sljedeću sezonu (promjene samo zbog forme) nego igrati sljedeću u višem rangu a bez LP.
FC Shakhtar pobijedio i u ligi i u LP, plasman u finale osiguran
Clermont je upisao još jedan poraz, ali ovaj je specifičan pošto je moj tim od 18' igrao s igračem više (crveni za protivnika)
Klub financijski još uvijek dobro stoji pa se dvoumim između kompletnog remonta ili preuzimanja novog kluba
Ex top eleven player
Ne znam sto se zajebavate oko tih ocjena.
Prije 4 dana , utakmica protiv 3 na tabeli, moj napadac dobije 7 , a dao 2 gola + asistencija , drugi napadac dao gol i dobio 8 i igrac utakmice.
Ako se vi zamarate tim ocjena onda nesto sa vama nije ok ...
I da , moj citav vezni red ima ocjene 5-6-5-6-5 i opet sam prvi na tabeli .
Kako da vidim na kom sam serveru?
To se zove ekipaaaaa :-)
Idemooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
Iz sezone u sezonu ista priča sa Belgrade United... Najbolji napad i najbolja odbrana u ligi... Onda me pred kraj sezone Nordeus (trolovanjem protiv ekipa sa dna tabele, od kojih je nemoguće izgubiti) spusti na isti ili približan broj bodova sa najbližim rivalima, a onda te iste rivale spašava u poslednjim sekundama utakmice, iako ni po čemu nisu zaslužili remi... Kako ta klackalica nikad ne prevagne na moju stranu...
Stigli smo do 23 promašena dupla kornera ove sezone... 0 od 23 (sinoć 2 sa Celtic 1888 i sada jedan sa BU, u borbi za titulu)... Mi smo tokom sezone primili 15-16 is približnog broja pokušaja, već sam prestao da brojim...