Sta mislite koji je komplet dobar od nekog kluba,izuzev Reala njega imam![]()
Sta mislite koji je komplet dobar od nekog kluba,izuzev Reala njega imam![]()
MNK Kaskada IV
Ubjedljiva sezona - osvojena liga i kup, Sjanic je postigao 56 golova igrajući ligu i kup, nažalost nismo igrali ligu prvaka jer smo željeli ponavljati level ali nam nordeus nije dopustio pa smo proslu sezonu zavrsili na 7. mjestu iako smo igrali nelegalne formacije ( svi u odbrani ili svi po stranama).
Liga Tabela, rezultati, strijelci, asistenti, naj ocjenjeni:
Kup:
Ekipa i statistika:
Marko Sjanic (legenda kluba):
![]()
Još jedna sezona bez trofeja... Nordeus me baš mrzi... Najbolji napad i najbolja odbrana u ligi i opet ništa... Prvi se nekoliko puta spašavao u poslednjim minutima, a mi smo gubili neke bodove u poslednjim minutima i to je to... U kupu ispadanje u plejofu, a u LŠ u top 16 fazi, na penale...
Edgar je bio najbolji strelac lige, ali je podbacio sa asistencijama, mizernih 9... tačnije, njegove pasove su saigrači protraćili zilion puta...
![]()
Kviz igra - pronađi trol utakmicu... Skupo su nas koštale Nordeusove zajebancije... Ni 27 postignutih golova više od prvog, ni za 19 bolja gol razlika nije nam pomogla... U kupu smo ispali u plejofu, a LŠ nismo ni igrali...
Borsi je bio najbolji strelac, Nwoko se našao na drugom mestu, a Yudinkov najbolji asistent i najbolje ocenjeni igrač u ligi...
![]()
Last edited by Steppenwolf; 06-27-2015 at 11:12 PM.
Ovo su igraci koji ce svakako postati legende naseg kluba..
Ulaze u 6.sezonu u nasem dresu
193 odigranih utakmice
12 golova
198 odigranih utakmica
44 golova
Ulaze u 4.sezonu u nasem dresu
133 odigranih utakmice
120 golova
134 odigranih utakmice
99 golova
Ima jos dobrih, ali ovi su vrh