Kako da vidim na kom sam serveru?
To se zove ekipaaaaa :-)
Idemooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Iz sezone u sezonu ista priča sa Belgrade United... Najbolji napad i najbolja odbrana u ligi... Onda me pred kraj sezone Nordeus (trolovanjem protiv ekipa sa dna tabele, od kojih je nemoguće izgubiti) spusti na isti ili približan broj bodova sa najbližim rivalima, a onda te iste rivale spašava u poslednjim sekundama utakmice, iako ni po čemu nisu zaslužili remi... Kako ta klackalica nikad ne prevagne na moju stranu...
Stigli smo do 23 promašena dupla kornera ove sezone... 0 od 23 (sinoć 2 sa Celtic 1888 i sada jedan sa BU, u borbi za titulu)... Mi smo tokom sezone primili 15-16 is približnog broja pokušaja, već sam prestao da brojim...
E to ni meni nije jasno, imao sam i ja takve slučajeve.
Znam iz iskustva da neće doć u formu nakon 4 loše utakmice jer pratim formu igrača sezonama na 4 tima.Dalje, ako moja ekipa ima pet tekmi od kojih su dve u prvenstvu protiv napustenih ekipa i recimo tri prijateljske gde mog napadaca od sedam zvezdica cuvaju likovi od dve tri zvezdice i on naravno dobije ocene 8-9 to uopste ne znaci da je u dobroj formi. i onda sledi recimo polufinale lige prvaka gde taj napadac protiv odbrane od 5-6 zvezdica ne da ne moze da da gol nego nema ga nigde a u komentarima se maltene i ne spominje. Kako to ako je zadnjih 5 tekmi igrao 8-9-8-7-9!?!! I da, napisao si da igraca stavis na klupu ako odigra 3-4 lose tekme. A kako znas da bas tada Nordeus algoritam nije odlucio da taj igrac ponovo krece sa dobrim igrama a ti si ga stavio na klupu?!
Slažem se u potpunosti. TE je aplikacija koja treba stvorit profit, to je prvi cilj, ipak su tu velike pare u pitanju, koga briga za grupu nezadovoljnih igrača?.U pravu je MACVA igrica je odlicna za ubijanje vremena ali je puna rupa!
Ex top eleven player