Aco pa on samo dokazuje koliko su nam glupi zakoni i njih treba mjenjat pa to nece moci radit jel tako,dokle god je tako mi mozemo pricat sta hocemo ali on nazalost ne krsi zakon
a sto se tice toga da hebe mene i moju porodicu nek hebe ovo je slobodna zemlja ali isto tako i tebe i tvoju porodicu hebe/hebu,ja ne odlazim u Ameriku radi maminja ili politicara vec radi sebe i egzistencije svoje djece, a cak razmisljam da s vremenom uzmem americko drzavljanstvo a odbacim hrvatsko jer mi smo smece od naroda zavidni,ljubomorni jedni na druge moja muka tebi veselje i tako to,i to je uzasno dođe mi da bljujem jer mi se gadi ovo sve a posebno mentalitet ljudi
Last edited by vedran boca juniors; 06-19-2015 at 09:24 PM.
Tooooooooooo Srbija je prvak sveta u fudbalu do 20 god pali su i Brazilci........
Whhhhhooooooo to!![]()
Idemoooo..... to bre!!! 🏆
Pa tako jeeeeeeeeee.......BRAVO MOMCIIII.......SRCE NA TERENNN
Idemooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
Ma i reprezentacija Malte ostavi srce na terenu, ovo je plod velikog ali velikog talenta i odlicnog rada trenera.
Ovo vam je vrhunska prilika da sad od ovih igraca napravite vrhunsku reprezentaciju, nadam se da se nece negdje izgubiti kako to ide kod nas, nazalost ovi sto igraju u domacoj Ligi najbolje im je da odu sto prije van ali negdje gdje ce igrati i pod pravim trenerom i za par godina ima da budete mnogo jaki. (samo naravno bez trenera tipa Mihajlovic koji je razvikan i nista vise)
Slika je rekla sve definitivno zaslužili bravo momci![]()
Molim sve sa foruma da se izjasne u vezi ove utakmice... Da li je ovo klasično trolovanje?
Prva protiv 13. ekipe... Protivnik ima golmana na DR i AMC na MR pozicijama (crveni trougao)... Protivnik ostaje bez igrača u 59. minutu (jedan od 3 igrača sa 5 zvezdica)... Većina igrača u timu protivnika su botovi stokilaši... Najbolji napad i odbrana u ligi protiv drugog najgoreg napada i odbrane... Protivnik ima 23% posed lopte... Protivnik je uputio prvi šut u okvir u 70. minutu, kada je i postigao gol posle kornera... Besan sam k'o ris, ovo nema veze s mozgom... Od svih trolova koji su mi se desili u godinu i po, koliko igram ovu igru, ovaj je jedan od najgorih, ako ne i najgori...
![]()
Last edited by Steppenwolf; 06-20-2015 at 09:16 AM.
bez nerviranja, it's just a game bro!
gledaj to drukcije i ovi sto su na 2-5 pozicijama ce mozda biti trolovani. :-)