Page 63 of 84 FirstFirst ... 1353616263646573 ... LastLast
Results 621 to 630 of 850
Like Tree1638Likes

Thread: Sezona 67 - 31.Maj - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    nisam razocaran navijac hajduka,ne mrzim bracu mamic dapace mamic je car majstor koristi rupe u zakonu i hebe mamu svima i smije se,A za Bocu navijam otkako znam za sebe jednostavno povijest kluba,klub iz siromasne cetvrti,klub koji nikad nije ispo iz prve lige,klub ljudi klub koji vecinom kupuje domace igrace,klub koji ne trosi milijune na pojacanja na kraju krajeva dozivio sam tekmu uzivo na La Bomboneri jednostavno klub koji pruza otpor bogatima,duga tradicija i usto jedan u najtrofenijih klubova na svjetu ( racunam međunarodne titule) klub koji volim jer je takav za narod to je jedini klub za koji bi navijo da ispadne i u seosku ligu
    Nevidjeni car. E da, jebe i tebi sve u porodici kao i tebe i smije se. Zbog takvih kao on kojih ima koliko hoces, ti planiras da zapalis iz Hrvatske. Ma nevidjeni car, bog
    Sezona 27, Level 27

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by Aleksandar Ilok View Post
    Nevidjeni car. E da, jebe i tebi sve u porodici kao i tebe i smije se. Zbog takvih kao on kojih ima koliko hoces, ti planiras da zapalis iz Hrvatske. Ma nevidjeni car, bog
    Aco pa on samo dokazuje koliko su nam glupi zakoni i njih treba mjenjat pa to nece moci radit jel tako,dokle god je tako mi mozemo pricat sta hocemo ali on nazalost ne krsi zakon
    a sto se tice toga da hebe mene i moju porodicu nek hebe ovo je slobodna zemlja ali isto tako i tebe i tvoju porodicu hebe/hebu,ja ne odlazim u Ameriku radi maminja ili politicara vec radi sebe i egzistencije svoje djece, a cak razmisljam da s vremenom uzmem americko drzavljanstvo a odbacim hrvatsko jer mi smo smece od naroda zavidni,ljubomorni jedni na druge moja muka tebi veselje i tako to,i to je uzasno dođe mi da bljujem jer mi se gadi ovo sve a posebno mentalitet ljudi
    Last edited by vedran boca juniors; 06-19-2015 at 09:24 PM.

Famous Top El's Avatar
    Tooooooooooo Srbija je prvak sveta u fudbalu do 20 god pali su i Brazilci........
    Whhhhhooooooo to!

Pro PepG's Avatar
    Idemoooo..... to bre!!! 🏆

VIP Macva FC's Avatar

Pa tako jeeeeeeeeee.......BRAVO MOMCIIII.......SRCE NA TERENNN

Idemooooooooooo
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Quote Originally Posted by Macva FC View Post
    Pa tako jeeeeeeeeee.......BRAVO MOMCIIII.......SRCE NA TERENNN

Idemooooooooooo
    Ma i reprezentacija Malte ostavi srce na terenu, ovo je plod velikog ali velikog talenta i odlicnog rada trenera.

Ovo vam je vrhunska prilika da sad od ovih igraca napravite vrhunsku reprezentaciju, nadam se da se nece negdje izgubiti kako to ide kod nas, nazalost ovi sto igraju u domacoj Ligi najbolje im je da odu sto prije van ali negdje gdje ce igrati i pod pravim trenerom i za par godina ima da budete mnogo jaki. (samo naravno bez trenera tipa Mihajlovic koji je razvikan i nista vise)
    Sezona 27, Level 27

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Slika je rekla sve definitivno zaslužili bravo momci

VIP
    Sezona 67 - 31.Maj - Kako vam ide?-celtic8.png

Molim sve sa foruma da se izjasne u vezi ove utakmice... Da li je ovo klasično trolovanje?

Prva protiv 13. ekipe... Protivnik ima golmana na DR i AMC na MR pozicijama (crveni trougao)... Protivnik ostaje bez igrača u 59. minutu (jedan od 3 igrača sa 5 zvezdica)... Većina igrača u timu protivnika su botovi stokilaši... Najbolji napad i odbrana u ligi protiv drugog najgoreg napada i odbrane... Protivnik ima 23% posed lopte... Protivnik je uputio prvi šut u okvir u 70. minutu, kada je i postigao gol posle kornera... Besan sam k'o ris, ovo nema veze s mozgom... Od svih trolova koji su mi se desili u godinu i po, koliko igram ovu igru, ovaj je jedan od najgorih, ako ne i najgori...

Sezona 67 - 31.Maj - Kako vam ide?-41.jpg
    Sezona 67 - 31.Maj - Kako vam ide?-42.jpg
    Sezona 67 - 31.Maj - Kako vam ide?-43.jpg
    Sezona 67 - 31.Maj - Kako vam ide?-44a.jpg
    Sezona 67 - 31.Maj - Kako vam ide?-44b.png
    Sezona 67 - 31.Maj - Kako vam ide?-45.jpg
    Last edited by Steppenwolf; 06-20-2015 at 09:16 AM.

Champion lespa's Avatar
    bez nerviranja, it's just a game bro!
    gledaj to drukcije i ovi sto su na 2-5 pozicijama ce mozda biti trolovani. :-)

VIP
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    bez nerviranja, it's just a game bro!
    gledaj to drukcije i ovi sto su na 2-5 pozicijama ce mozda biti trolovani. :-)
    Pa u tome i jeste problem, oni sve utakmice dobijaju lagano, bez trola... Ovo je klasičan trol, jer sutra igram sa drugoplasiranim, pa da se ne odlepim...

Page 63 of 84 FirstFirst ... 1353616263646573 ... LastLast