Pozzz.svima. Igram ovu igru vec dugo, i osvajao sam i ligu i ligu sampiona ali kup NIKAKO, dodjem do polufinala i dobijem DVA LEVELA veceg prtivnika. Video sam ovde da treba na kraju sezone smanjiti kvalitet ekipi, e sad me to zanima, kako ??? jel da prodam igrace zadnji dan sezone ili?
Rasprodas sve rezerve i uzimas slobodne igrace ali najbolji su ti tvoji igraci iz omladinskog pogona njih zadrzavaj u timu i treniraj im neku novu poziciju ili specijalnost pa ih posele mozes prodati preko pregovora i samim tim zaradis neki token................naravno uz to moras imati jaku prvu postavu i puno crvenih...................ako nesto nisam dobro napisao nek me isprave ovi iskusni menadzeri.Toliko sam ja upucen.........
Hvala bate, pomagaa si mi koliko-toliko
Evo i nas malo....da pljujemo po igriciii :-)
Ove je prvi mec LS, kao sto vidite primio sam gol u 90 min :-) a naravno sve bilo na mojoj strani i njega nema....
A ovo je revanssssssss......i jos bolji rezultatttt. Lik je sutnuo u 87 min dao gol i krajjjjjj. A naravno opet je sve bilo na mojoj strani i njega nemaaaaaaa. Ja vise nisam pametan sta se desava sa ovom igricom u zadnje dve sezone ali nesto gadno skripiiii :-) Sve se svelo na neku srecu, bacanje kockica, izvlacenje slamcica...itd......moje je misljinje da su je jos vise usrali i unazadili :-( Ako nesto ne budu menjali, mislim da ce ubrzo propasti, i da ce izgubiti dosta igraca a novih nece bitiii. Ne znam kakva su vasa zapazanja u zadnje dve sezone?
Idemooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО