Page 16 of 84 FirstFirst ... 614151617182666 ... LastLast
Results 151 to 160 of 850
Like Tree1638Likes

Thread: Sezona 67 - 31.Maj - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Serbian Forum Moderator NTNK's Avatar
    Radim duple smene,prigustilo...
    Mora za neko more da se obezbede sredstva

Famous Top El's Avatar
    Cija je to slika...................

VIP
    Quote Originally Posted by NTNK View Post
    Radim duple smene,prigustilo...
    Mora za neko more da se obezbede sredstva
    E pa jbg, da si dunđer, imao bi sunca, vode i peska kolko hoćeš i još bi ti platili

Serbian Forum Moderator NTNK's Avatar
    Nema pravila,ako si u losoj formi moras da spustis cenu,ako si u dobroj onda dizi

Dreamer AC Milan 21's Avatar
    Najbolja krila smo nasli napokon su bili na aukcijama od 1 lvl do sada ovo su najbolja krila

Famous vedran boca juniors's Avatar
    primjetio sam kroz godine igranja da krila vecina njih odlicno igraju ako su primjerice ML/AML ili MR/AMR bar iz mog iskustva

VIP
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    primjetio sam kroz godine igranja da krila vecina njih odlicno igraju ako su primjerice ML/AML ili MR/AMR bar iz mog iskustva
    Ako imaš dva odlična krila, kao što sam ja imao, bilo kakav tim da je preko puta i bilo kakvu formaciju da igraju, ima da probijaju po bokovima i jedan drugom da asistiraju... U svakom slučaju, bolje ocene dobijaju od ostalih veznjaka...

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Ako imaš dva odlična krila, kao što sam ja imao, bilo kakav tim da je preko puta i bilo kakvu formaciju da igraju, ima da probijaju po bokovima i jedan drugom da asistiraju... U svakom slučaju, bolje ocene dobijaju od ostalih veznjaka...
    dli krilnim igracima napucas psiho-fiziku skoro ko napad da bude ili cak i vise od napada

VIP
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    dli krilnim igracima napucas psiho-fiziku skoro ko napad da bude ili cak i vise od napada
    Zavisi da li neki od njih izvodi prekide... Ja igračima koji izvode prekide nakucam napad na max... Svim igračima nakucavam psiho-fiziku u istom nivou kao kvalitet, samo povećavam ili smanjujem napad, odnosno odbranu, u zavisnosti od pozicije... Recimo, ako je samo ML ili MR onda nakucavam -2, +2, 0, a ako je samo AML ili AMR onda -5, +5, 0 u odnosu na kvalitet...

Apprentice
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Buraz ja ne znam kako drugi ali ja sam izgleda ogroman peh , jer od 8 nivoa nijedan mi AMC/R/L nije donio prevagu u igri.

Imao sam doduse prije 2 sezone jednog dao do 10 kola 11 golova i do kraja sezone dao 2 gola i to je to

Isti slucaj sa napadacima , kupim napadaca kod mene 5-6-7-5-4 , prodam ga kod drugog 8-9-8-9-9 peh

Page 16 of 84 FirstFirst ... 614151617182666 ... LastLast