Page 17 of 84 FirstFirst ... 715161718192767 ... LastLast
Results 161 to 170 of 850
Like Tree1638Likes

Thread: Sezona 67 - 31.Maj - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP
    Quote Originally Posted by Paparelli View Post
    Buraz ja ne znam kako drugi ali ja sam izgleda ogroman peh , jer od 8 nivoa nijedan mi AMC/R/L nije donio prevagu u igri.

Imao sam doduse prije 2 sezone jednog dao do 10 kola 11 golova i do kraja sezone dao 2 gola i to je to

Isti slucaj sa napadacima , kupim napadaca kod mene 5-6-7-5-4 , prodam ga kod drugog 8-9-8-9-9 peh
    To ti je do taktike...

Evo ti tipično levo krilo + AMC, kome sam dodao ST poziciju i FK specijalnost... sa 4 zvezdice on udara prosek 8.00

Sezona 67 - 31.Maj - Kako vam ide?-94.png

Apprentice
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    To ti je do taktike...

Evo ti tipično levo krilo + AMC, kome sam dodao ST poziciju i FK specijalnost... sa 4 zvezdice on udara prosek 8.00

Click image for larger version. 

Name:	94.PNG 
Views:	29 
Size:	29.0 KB 
ID:	46576
    Dobar ti ovaj Bgm

VIP
    Quote Originally Posted by Paparelli View Post
    Buraz ja ne znam kako drugi ali ja sam izgleda ogroman peh , jer od 8 nivoa nijedan mi AMC/R/L nije donio prevagu u igri.

Imao sam doduse prije 2 sezone jednog dao do 10 kola 11 golova i do kraja sezone dao 2 gola i to je to

Isti slucaj sa napadacima , kupim napadaca kod mene 5-6-7-5-4 , prodam ga kod drugog 8-9-8-9-9 peh
    A evo ti i jednog koji je bio samo običan napadač... Nakucao sam mu 1 na 1 i oba krila, a sada u novom klubu igra po desnom krilu... 5 utakmica, 5 ocena 9, 10 golova, 7 asistencija i 5 puta igrač utakmice... Odvaljuje...

Sezona 67 - 31.Maj - Kako vam ide?-7.jpg

Vidim da mu ova ženska što ga je kupila, sada nakucava samo fiziku...

Sezona 67 - 31.Maj - Kako vam ide?-8.jpg

Rookie Brshadin-city's Avatar
    Šta reći, čemu se nadati, 14 minut izravan crveni dobijem , Liga smrti se nastavlja sutra za sada imamo 2-7 gol razliku rasturamo, zadnji puta klub je dobio 7 golova u prve 2 utakmice lige tamo davne 1984. godine, jao dajte zelene bustere malo ekipu da popravim

Newbie
    Sezona sto se tice lige odlicno pocela.Dve pobede ubedljive gol razlika +10,u kupu smo nazalost ispali prva utakmica 0-0 druga 1-2.Nisam bio u mogucnosti da igram top 2 dana pa nisam ni dovodio neke igrace i eto ispadnemo iz kupa.Juce sam zavrsio kupovinu igraca sto se tice za ovu sezonu,proslosezonska postava skoro prodata,a ovosezonska se za sad odlicno pokazala.Takodje u LS smo zabelezili pobedu od 4-1.Sledeci mec je sutra u LS.

Rookie Brshadin-city's Avatar
    Ovako se dominira NK Dunav Ilok 4-1 Brš, Brš 1-3 PSG, ove sezone taktički igramo, dopustili smo prve 2 utakmice da bi kasnije iznenadili i ušli čak u top 7
    Sezona 67 - 31.Maj - Kako vam ide?-uzas.jpg

VIP Macva FC's Avatar
    Evo jos malo gluposti od Nordeusa

Za 10 sam jaci od njega, plus je formacija bila odgovarajuca. Mislim da su poceli da zezaju, nesto su gadno zasrali sa igricom. Tako sam i u kupu ispao proslu sezonu, gde nije bilo nikakve logike da ispadnem. Videcemo da li ce da nastave sa ovakvim rezultatima ili ce da bude realnije. Jer ovo stvarno nije realno, ali bas

Idemooooooooooo
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Veliki kiks danas u ligi...propustili smo dva gola prednosti..

Nazalost od 60 min nismo mogli pratiti jer nam se kanta od laptopa ugasila. Ovakvim kiksevima nemamo gram sanse za naslov..

Sezona 27, Level 27

Dreamer Go Ahead Eagles's Avatar
    Macva,to je ligaska tekma ,i to 2.Zamisli kako je meni bilo kad sam izgubio 5-0 u polufinalu kupa od 10 slabijeg....U jednom mecu.

VIP Macva FC's Avatar
    Quote Originally Posted by Go Ahead Eagles View Post
    Macva,to je ligaska tekma ,i to 2.Zamisli kako je meni bilo kad sam izgubio 5-0 u polufinalu kupa od 10 slabijeg....U jednom mecu.
    Izgubio sam i ja u kupu 3:1 prosle sezone a 15 q sam bio jaci od njega. A prvu sam bio dobio 2:0 u gostima. Haaaaaaaa

Idemooooooooooo
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

Page 17 of 84 FirstFirst ... 715161718192767 ... LastLast