To je prosečno krilo koje je isforsirano toliko da može da reši utakmicu, bilo golom, bilo asistencijom i ne može mnogo da ispadne iz forme... Neko krilo sa max talentom bi kidalo preko 8.00 svake sezone... ali to dosta zavisi i od saigrača... Džabe njemu da kreira šanse, ako nema ko da pogodi...
Pre 3 dana klub je za 3 tokena napustio Franz-Josef Schmitt, veznjak iz Lihtenštajna, kome sam nakucao dribling i AMC... U klubu je proveo 7 sezona i odigrao 144 utakmice, uz 22 gola i 3 asistencije... Bolje je igrao prošle sezone sa 2* nego sa 5*...
Zanimljivo je da ga je na pregovorima kupio isti klub, koji je dva dana kasnije, na aukciji kupio token free omladinca uz prošle sezone, Uroša Stojkovića, tako da opet igraju zajedno u klubu... i odlično im ide...
Eto imam insajdersku dojavu da će uskoro biti popusti na službena obilježja pa tko voli, nek izvoli, spremaj kume tokene. Ne znam da li ovo uskoro znači nekoliko dana ili poneki tjedan, vidjet ćemo.
E sad pitanje za one koji češće kupuju takve stvari. Jel istina da ako hoću poklonit službeni dres prijatelju, moram kupiti tokene u vrijednosti tog dresa? Što bi značilo da ako imam tokene da kupim po 1 dres sa Clermontovog i Celitcovog profila, neću ih moći poslati na glavni ako nisam kupio tokene u toj vrijednosti?
Ex top eleven player
Hladan tuš na otvaranju sezone.
Dominacija klasična na terenu, ali niko od mojih igrača nije mogao gola dati.
No danas se to sve okrenulo.
Visoka pobjeda za popravljanje gol razlike.
Malo kurtoazije.
U razmaku od 12 sati imam zakazane 4 utakmice.
Mislim da će mi igrači izdahnuti, a sigurno će biti i nekih kikseva. Samo se nadam da će povrede izostati.
Last edited by sanhO; 06-03-2015 at 08:29 PM.
Torpedo Sarajevo
http://forum.topeleven.com/galerija-...-sarajevo.html
S 44; LVL 43
League winners: x19
runners up: x7
Champions League winners :x5
runners up: x2
Super League winner: 1x
runners up: x1
Cup winners: x4
Runners up: x2
Triple crown: x1
Hakan Arslan 377 appearances, Juan Cruz Fernandez 352 goals, Leon Benko 247 assists!