Results 1 to 10 of 850
Like Tree1638Likes

Thread: Sezona 67 - 31.Maj - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Quote Originally Posted by NTNK View Post
    Samo se vi zezajte sa skidanjem bustera i tokena preko VPN-a.
    Oni imaju razradjen sistem koji prati ko koliko skida i odakle...vasi timovi imaju jedinstveni ID i sve se lepo vidi,odakle i koliko se trosi...
    Veca je to proziveo i jedva povratio tim,dok Sreten i dalje nije.

Samo vas upozoravam da mi ne bi kukali kasnije jer nemate osnova,toliko

Moderator Tim
    NTNK
    Ako me "kazne" necu kukati da je itko kriv, ali te informacije koje imas, mogao bi napisati malo detaljnije o kakvom razradjenom sistemu pricas i po kojoj osnovi su recimo nastradali Veco i Sreten a ostali nisu? Sreten mi je inace sumnjiv do bola i iz aviona se vidilo da mulja nesto, na Vecu se ionako sve katastrofe svijeta slivaju pa mi nije jasno onda koji je tu princip i sta tocno stoji iza toga jer ako se ne varam, jos prosle sezone nisi znao za to pa brate ako znas za to, onda podijeli sa nama jer sam ja po tom pitanju jos uvijek totalno opusten a ocito ne bi trebao biti..

Quote Originally Posted by lespa View Post
    pitanje u vezi komentara na utakmici: kad je slobodan udarac cesto komentar bude u stilu "namestio je loptu ali bi mu vise odgovaralo da je prekid sa druge strane". Da li to igrica sugeriše da se taj igrac koristi za slobodne udarce samo sa jedne strane ili je to totalni random? da li neko od vas ima igraca zaduzenog za slobodnjake ( recimo napadac ; obe noge , spec slobodnjaci) a da ima takve komentare? baš me zanima ...
    Hmm..ja to nisam primijetio, taj komentar..

Quote Originally Posted by Macva FC View Post
    Tesko je to tebi objasniti, ne mozes ti to da shvatis prijatelju. Tako da nema smisla da ti objasnjavam :-) Samo se ti opustiiii

Idemooooooooooo
    Frustrirajuce je, shvacam te u potpunosti...iako u realnom svijetu ima svakakvih rezultata smeta ono sto se ovdje cesto dogadja, da toliko slabiji timovi i jos neaktivni otkidaju bodove nama koji se stalno trudimo i provodimo vrijeme na igrici a protivnici valjda jednom u sezoni udju.
    Sezona 27, Level 27

VIP t11_fan's Avatar
    Quote Originally Posted by Aleksandar Ilok View Post
    ...i po kojoj osnovi su recimo nastradali Veco i Sreten a ostali nisu?...
    E sad si me podsjetio na sličan scenario, kako se ugasila forum OMA liga. Baš kad smo dogovorili start ispočetka i prikupili još zainteresiranih članova, odjednom preko 50% profila članova te lige (uključujući i nove i stare članove čiji su profili bili aktivni bar 6 mjeseci, uključujućoimoj) završi banovano od facebooka u roku od 2-3 dana. Nisu nas prijavili nordeusu jer smo zbog pravila lige imali uobičajenu kvalitetu pa nikome nismo upadali u oči

I da se referiram na jedan Steppenwolfov post u kojem on savjetuje da ne prodajemo igrače loše forme.
    Moje iskustvo je baš suprotno, jer sam neke igrače čekao dugo, davao im puno i previše prilika i to me koštalo rezultata, tako da ja imam malu toleranciju na lošu formu, a više tolerancije imam samo prema mladim igračima brzog razvoja koje planiram koristiti 4+ sezone
    Ex top eleven player