Quote Originally Posted by NTNK View Post
Samo se vi zezajte sa skidanjem bustera i tokena preko VPN-a.
Oni imaju razradjen sistem koji prati ko koliko skida i odakle...vasi timovi imaju jedinstveni ID i sve se lepo vidi,odakle i koliko se trosi...
Veca je to proziveo i jedva povratio tim,dok Sreten i dalje nije.

Samo vas upozoravam da mi ne bi kukali kasnije jer nemate osnova,toliko

Moderator Tim
NTNK
Ako me "kazne" necu kukati da je itko kriv, ali te informacije koje imas, mogao bi napisati malo detaljnije o kakvom razradjenom sistemu pricas i po kojoj osnovi su recimo nastradali Veco i Sreten a ostali nisu? Sreten mi je inace sumnjiv do bola i iz aviona se vidilo da mulja nesto, na Vecu se ionako sve katastrofe svijeta slivaju pa mi nije jasno onda koji je tu princip i sta tocno stoji iza toga jer ako se ne varam, jos prosle sezone nisi znao za to pa brate ako znas za to, onda podijeli sa nama jer sam ja po tom pitanju jos uvijek totalno opusten a ocito ne bi trebao biti..

Quote Originally Posted by lespa View Post
pitanje u vezi komentara na utakmici: kad je slobodan udarac cesto komentar bude u stilu "namestio je loptu ali bi mu vise odgovaralo da je prekid sa druge strane". Da li to igrica sugeriše da se taj igrac koristi za slobodne udarce samo sa jedne strane ili je to totalni random? da li neko od vas ima igraca zaduzenog za slobodnjake ( recimo napadac ; obe noge , spec slobodnjaci) a da ima takve komentare? baš me zanima ...
Hmm..ja to nisam primijetio, taj komentar..

Quote Originally Posted by Macva FC View Post
Tesko je to tebi objasniti, ne mozes ti to da shvatis prijatelju. Tako da nema smisla da ti objasnjavam :-) Samo se ti opustiiii

Idemooooooooooo
Frustrirajuce je, shvacam te u potpunosti...iako u realnom svijetu ima svakakvih rezultata smeta ono sto se ovdje cesto dogadja, da toliko slabiji timovi i jos neaktivni otkidaju bodove nama koji se stalno trudimo i provodimo vrijeme na igrici a protivnici valjda jednom u sezoni udju.