Results 1 to 10 of 850
Like Tree1638Likes

Thread: Sezona 67 - 31.Maj - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP t11_fan's Avatar
    Celtic u tranziciji; pogled na pojačanu postavu za sljedeću sezonu na istom nivou.
    O ovoj sezoni:
    iako je veći dio sezone bio katastrofalan, krajem sezone tim se vratio u formu te je u posljednjih 7 utakmica poražen samo u zadnjem kolu i to protiv kvalitetnijeg viceprvaka lige. 10. mjesto, po 10 pobjeda i poraza, 6 neriješenih, gol razlika 52-37 (+15). U LP smo došli do 1/8 finala, a u kupu do 1/16 finala (3. runda). U LP nije pomoglo čak 8 golova u 4 utakmice ST-a Libertija od 4*. Iako je sad jedini od 4*, neću ga prodavati zbog odlične forme i statistike (samo 3x 7ice u zadnjih 11 utakmica, ostalo 8 i 9)
    Kad bi postojala zlatna kopačka, vjerojatno bi ju osvojio moj ST Mesquita. Njegova kompletna statistika sezone (prve u klubu) je 36 utakmica, 22 gola, 21 asistencija. Stavio sam mu 2 MOTM oznake pored imena na slici jer je on Celticov igrač sezone. Da njega nije bilo, možda bi bili zadnji u ligi
    Moja greška sezone je što kad sam prodao 3. napadača, nisam kupio novog te je Liberti sjedio na klupi kao zamjena i korišten u rotiranju (igrao je ponajviše LP i kup). Vjerojatno bi rezultati bili bolji da sam ga više koristio, ali pitanje je da li bi došao do top 4. Meni je bolje da nisam prošao dalje, nego da sam završio na 5-7. mjestu
    Za sljedeću:
    Mislim da ovaj roster ima dovoljnu širinu, možda sam ga mogao i bolje složiti (više igrača s duplim pozicijama, npr. DC-DMC umjesto DMC-a), ali kvaliteta je tu. Igrače koje sam kupovao većinom imaju ispod 30 skill poena (2 ocjene) zaostatka za skautom i sad imam 11 takvih igrača, a još troje imaja sp za skauta (samo ih nisam dodao). Ako Mesquita nastavi kako je igrao i bude imao kvalitetnu podršku, biti ćemo ponovo u top 4
    Sezona 67 - 31.Maj - Kako vam ide?-celtic-l10_1-end.jpg
    Last edited by t11_fan; 06-27-2015 at 06:40 PM.
    Ex top eleven player