UVERTIRA pred okršaj u LP, mada mnogo srećno s obzirom na broj šuteva. Veco tebe Nordeus više troluje nego mene (y)
![]()
Last edited by MNK Kaskada; 07-15-2015 at 03:36 PM. Reason: zaboravio sliku hahhaah
7-0 protiv boranije... Ostavio sam Gomesa na klupi i odmah smo postigli više od jednog gola... Totalno je pao u formi...
Teror Nordeusa se nastavlja... Povrede jednih te istih igrača... Topiću treća povreda ove sezone, a pre tri dana je polomio nogu (20 dana)... Za 18 dana ove sezone, nakupio je 29 dana povreda... Dvaput su se ove sezone povređivali i Wilson i Gomes (dvaput u istom danu)...
![]()
Pa najbolji odgovor su utakmice nema vise golova posle 2.kornera a ako i bude neki to je klasika nije vise siguran pogodak
Koliko se često vama povređuju isti igrači u toku jedne sezone?
Mene ubiše sa povredama istih, ključnih igrača... Gomes već ima cele dve sezone (56 dana) povreda u 6 i po sezona... Topić ove sezone 3 povrede (29 dana)... Wilson 2 povrede (i prošle sezone je imao 2)... U Partizanu ključni igrači, Ilić i Ellacott, već imaju po 2 povrede... U Belgrejd Junajtedu Shibamura već ima 3 povrede, a Mitrakas, Lembet i Casa de Valle po 2...
S obzirom da vodis statistiku, uporedi koliko ti igraci cesto igraju i da li je razlog povreda to sto ih koristis u svim takmicenjima.
Ja na drugom profilu gde nemam crvenih kofera ako igram protiv slabog protivnika ili napustene ekipe cim povedem 2:0 vadim iz igre bitne igrace da ne rizikujem povrede pred bitne tekme.
Sinisa sto ne komuniciras samnom,
Aco kao sto rekoh veliki vođa je napustio remetinac i naravno odma jebu mamu novinaru i nazvo ga muckim đubretom
MAMINJO IS BACK
A jesi ispao Nostradamus
Nema veze, ne uzbudjujem se, on je sigurno gotov, Uskok je pribavio sta je trebalo, sad oce biti jos 10 dana u pritvoru vise, nije stvarno vazno...ostario je u ovih 10 dana u zatvoru za jos 10 godina...
Nego bas nesto razmisljam, mene ne mozes smuljati, itekako ti njega favoriziras sta god ti ovdje pisao, osjeti se...nego volis neki klub jer se sa njim identificiras..a Mamic je obicno govno, smece..a smece se ne drzi u kuci..zasto ga ti drzis?
Prvi nas je odvalio iz 3 prva šuta u okvir (imao još 4 do kraja) i pobegao na nedostižnih 9 bodova... Moji su u prvom poluvremenu imali duplo više faulova nego uspešnih uklizavanja...Ostaje još da se nadamo nečemu u LŠ... Bolje je ovako, kad znam da nemam šanse, pa se ne nerviram, nego kad imam šanse, pa me u ključnoj utakmici troluje 13 na tabeli...
![]()