Pobjeda u 1.kolu lige
Pobjeda u 1.kolu lige
Mislim stvarno... Uopšte ne razumem logiku Trolldeusa... Krenem utakmicu protiv slabijeg u LŠ sa 2 defanzivca, DC i DR, 5 veznih i 3 napadača i 30 minuta dominiram na terenu... A onda u 30. minutu zamenim jednog veznjaka i ubacim još jednog štopera, stavim ga na najslabijeg napadača, a Fabiana prebacim na najjačeg... I ovaj najslabiji mi uvali 2 gola za 2 minuta, jedan iz slobodnjaka (1000% random izvođač)... Džabe ocena 9 i pet puta 8... Ovo sa ocenama mi se uopšte ne sviđa, uopšte nemam predstavu šta sad znači 6, a šta 7...
odigrao danas dve tekme kod kuce: plate igraca 1,19 milki a prihod od prodavnica 1,93 milki. Nema sta, znaci kad je razvijena infrastruktura.
Kupio tablet Lenovo a7-40 i prvi utisci odlican. U pitanju je tablet od 7 inca, quad core i 1gb ram. Top Eleven radi veoma lepo na njemu. na 7 inca igrica pregledna, radi glatko, ne koci... nema sta, velicina je bitna. ;-)
sad kad pogledam moj telefon od 4 inca deluje mi kao kutija sibica. 85 evra - topla preporuka!
6 i 7 znace verovatno transfer lista sad treba juriti 8 9 10 sedmica sad svakako nema isto znacenje kao ranije
Treba ipak sacekati malo pa videti na dugorocnom planu kako ce se to sa ocenama odvijati i koliko ce ipak te 10-ke biti ceste, bilo bi dobro kad bi bile retke i da ih bas zestoko zasluze igraci
A primetio sam i da igrač koji je igrao manje od 20 minuta dobije 6 na kraju utakmice, ali mu se ne pojavljuje u ličnim statistikama...
Svaka cast Esmire...
Probajte code ericson, juče je radio (Švedjani U21). 5 tokena i 5 bustera.
Last edited by MNK Kaskada; 07-01-2015 at 09:55 AM.