MNK Kaskada IV
Osvojen kup
MNK Kaskada IV
Osvojen kup
Jučer pobjeda u LIGI za ostanak na prvom mjestu.
Večeras ako uzmemo makar bod četvrtoplasiranom, mislim da je i osvajamo s` obzirom da u posljednjem kolu igramo sa ekipom koja je zakucana za dno tabele.
A danas odigrano veliko finale LŠ.
Odlična utakmica u kojoj smo bili daleko bolji od protivnika. Vodili smo 2:0, a onda smo sebi dozvolili luksuz da primimo dva gola u razmaku od pet minuta. No ni to nas nije pokolebalo, te zabijamo treći i pobjedonosni pogodak tri minute prije kraja.
4/4 finala LŠ!
Torpedo Sarajevo
http://forum.topeleven.com/galerija-...-sarajevo.html
S 44; LVL 43
League winners: x19
runners up: x7
Champions League winners :x5
runners up: x2
Super League winner: 1x
runners up: x1
Cup winners: x4
Runners up: x2
Triple crown: x1
Hakan Arslan 377 appearances, Juan Cruz Fernandez 352 goals, Leon Benko 247 assists!
Danas 1-0 protiv 2-plasiranog, da zamenimo mesta na tabeli... U prvom delu sezone izgubili smo 7-1...
Djokić je povređen drugi put ove sezone... Ukupno 15 povreda ove sezone (76 dana)
Sutra protiv prvog za plasman u LŠ... Ako izgubimo, a ostali pratioci će dobiti protiv boranije, ostajemo bez LŠ sledeće sezone...
Skupo su nas koštali trolovi ove sezone... 7 nerešenih rezultata i najmanje poraza u ligi, samo 1...
MNK Kaskada II (server 50)
Osvojen kup
Torpedo Sarajevo
http://forum.topeleven.com/galerija-...-sarajevo.html
S 44; LVL 43
League winners: x19
runners up: x7
Champions League winners :x5
runners up: x2
Super League winner: 1x
runners up: x1
Cup winners: x4
Runners up: x2
Triple crown: x1
Hakan Arslan 377 appearances, Juan Cruz Fernandez 352 goals, Leon Benko 247 assists!
Hahahaha, 4 kupa u 2 sezone na 3 lažna profila, a sve zahvaljujuci snizavanju kvalitete ekipe. Ne pratim te utakmice samo ustimam formaciju na pocetku sezone i prvih 11, na klupi imam igrace 2-3*, rezerve 1*. Bitno mi je da se ne ozlijedjuju igrači iz prve postave, jer onda sam u problemima. Al jbga na glavnom profilu 45 sezona ni u polufinale da udjem ne mogu jer nemogu da se oslabim na 2* kao na ovim lažnim profilima (za to mi treba mnogo kofera da izgradim igrače sa 3 pozicije pa da smanjim klupu). A i kad smanjim na 3* opet me gurnu sa protivnicima 6* i tako evo već 5 sezona se mučim i zato sam aktivirao ove lažne profile da baš vidim jel mogu na njima da osvojim kup
Rezervni golman Baillet je bio odličan ove sezone (27 utakmica do sada, ocena 7.59)... Devet osmica i jedna devetka u poslednjih 10 utakmica... I prošle sezone je bio odličan (14 utakmica, ocena 7.50), što je ogroman napredak u odnosu na prve dve sezone, kada je bio prosečan...
Prvi golman Shonk je bio dobar ove sezone, uz jedan veliki kiks (ocena 4)... Odigrao je 14 utakmica, ocena 7.07... U svojoj prvoj sezoni je bio odličan (22 utakmice, ocena 7.45)