samo meni kodovi ne rade, ni jedan jedini mi nije radio otkad su pusteni
samo meni kodovi ne rade, ni jedan jedini mi nije radio otkad su pusteni
Belgrade United - 19 Leagues - 3 CL - 2 SL - 2 SC - 2 Cups
Appearances: M'Passi 550 - Goals: M'Passi 527 - Assists: M'Passi 322
FK Partizan - 28 Leagues - 9 CL - 10 Cups
Appearances: Khisamov 494 - Goals: Khisamov 558 - Assists: Khisamov 418
Celtic 1888 - 59 Leagues - 22 CL - 2 SL - 7 SC - 12 Cups
Appearances: Mastroianni 744 - Goals: Mastroianni 965 - Assists: Mastroianni 572
aco kontam ja tebe ali gle sad ovo ...Dinamo pokrenuo privatizaciju znaci nista u Dinamu nije blokirano kao da se nista nije dogodilo,dalje ovaj Svetina je direktor financija u Dinamu a uopce nije ispitan....kako klub koji je pod istragom za utaju poreza,mutne transfere moze pokrenut privatizaciju....jednostavno jer je to neciji interes za đep her svi znamo kako se rade privatizacije u Hrvatskoj racuni nisu blokirani klubu niti nista E TO JE SMJESNO i nelegalno
Lagani trening protiv napustene ekipe ( dva golmana: jedan MC drugi DC ) ali i peh potroseni svi crveni koferi da se oporavi napadac vazan za igru celog tima i sledeca tekma odmah povreda. Navikao sam na povrede dva dana za redom ali nije morao isti igrac koji nosi ceo tim.
S druge strane, ovo sa kodovima je bas lepa vajdica: sad ovo Cile i USA po 20 tokena i 20 plavih kofera i skoro po 10 tokena i 10 plavih kofera kad je Srbija igrala finale. lepo lepo...
Ako nista ne osvojite ove sezone znaci da ste losi menadzeri! ;-) salim se.
![]()