neznam koju formaciju da stavim primam previse golova doduse ni ne zabijam puno nisam imao takve situacije pa mi treba pomoc ili neki ubavan prijedlog
ovako mi ispada formacija sa najboljim igracima,kao sto vidite smjesna je
neznam koju formaciju da stavim primam previse golova doduse ni ne zabijam puno nisam imao takve situacije pa mi treba pomoc ili neki ubavan prijedlog
ovako mi ispada formacija sa najboljim igracima,kao sto vidite smjesna je
Pobeda u ligi prolazak u kupu na penale sve u svemu ok
U ligi jedva 1-0 protiv mnogo slabije ekipe... Protivnik je do poslednjih 5 minuta napravio samo 2 faula, ukupno 5, na 31 uklizavanje Protivnički golman je imao čak 7 odbrana... Imali smo čak 12 kornera, od čega 2 dupla kornera (naravno, oba promašaji, tačnije, odbrana je intervenisala)... Od 12 kornera samo je jedna ušla...
Neplanirano smo prošli dalje u kupu... Trebala nam je pobeda od dva gola razlike, protiv jačeg... Ali, jači je napravio taktičku grešku i ostavio samo dva igrača pozadi (u prvoj tekmi je imao tri i dao nam je 4 gola)... Posle je još nešto čačkao sa taktikom i to ga je koštalo prolaza dalje, jer je primio 3 gola u 8 minuta... Protivnik je imao samo dva šuta u okvir, naspram naših 11... Izgleda da formacija 4-1-3-2 radi dobro ove sezone (btw, Linton, klasičan MC je igrao na DMC poziciji)...
Umalo da zaboravim... Promašili smo i 5. dupli korner ove sezone... To je već preko 30 u nizu...
Last edited by Steppenwolf; 07-03-2015 at 09:45 PM.