Naravno da nisam. Ne volim Mamiće niti ih branim. To što sam napisao da je on uspješan u utaji poreza (i svem ostalom čim se bavi) ne znači da ga podržavam, naprotiv. Mislim da ne moram puno pisati o njemu, jer on dovoljno govori sam za sebe.
Sve to su samo predstave i mazanje očiju narodu, vrhunski teatar apsurda, kao dotična emisija. Što se tiče "uspješnog Dinama"; ne znam kakav je to uspjeh godinama se sramotit u Europi a s druge strane godinama osvajat nekoliko klasa slabiju ligu. Nije ni čudo da navijači ne slave trofeje, a šta da slave? Gledam nekidan Hajduk i one Estonce, prije same utakmice sam znao da će to izgledati kao nogomet na razini županijske lige, tako je i bilo. I sad bi netko trebao slaviti pobjedu nad takvim poluživim klubovima čiji igrači ne dobijaju svoje plaće, tuže se s klubovima i mole se Bogu da ih neki strani klub pozove van?
HNL je komplet u rasulu kao i ova država, tako da Dinamo iz pristojnosti i suosjećanja prema ostalim klubovima ne bi ni trebao slaviti silne titule. Ako se mene pita, mogu ga slobodno proglasiti unaprijed prvakom i za sljedeću sezonu, ionako neće biti drugačije. Koliki je utjecaj Mamića na sve to, teško je ocijeniti, ali svakako da je bilo više ljudi njemu sličnih koji su uništili hrvatski klubove i nogomet a ostali su u sjeni i neće nikada platiti za to.
Slučaj Mamić teško je sagledati isključivo iz nogometnog kuta, ako bi se dodale druge percepcije u tu priču, moglo bi se pisati do jutra o tome. Vedran B.J. je to dosta skratio, koliko je mogao, a dovoljno je rekao.