Originally Posted by
MNK Kaskada
Jebem im i srp i čekić i nakovanj.
Veco, u pravu si, igra je imala smisla prošle godine u ovo isto vrijeme kad smo počeli da se družimo pa sve do prije 4 sezone kad su uveli novi ligaški sistem ili kad je izašao T11 2015 neznam tačno, ali polagano je igra padala na realnosti i dovela do situacije gdje ja i ti imamo najjače timove, najaktivniji smo i zadnjih 5 ligaških utakmica imamo najlošije rezultate ikad, a ovaj što je prvi na tabeli ima najlošiju ekipu i ne prati utakmice. Sve formacije koje su ranije funkcionisale predobro sad više nisu dobre, i kad imaš svu statistiku na svojoj strani gubiš utakmice - pa dobro u jednoj utakmici da se to desi, ali se dešava konstantno. Ja sam prošle sezone počeo u formacji 4-2-3-1 i 4-4-2 i nije valjalo jer sam u prvih 8 utakmica imao 5 poraza, kasnije stavim formaciju 5-2-2-1 defanziva i doživim samo 1 poraz do kraja sezone. I kad mislim da sam našao formaciju koja radi, tu se zaj.... . U zadnje vrijeme ne pratim utakmice i pozivam sve koji me podržavaju da nema potrebe za navijačima jer nevjerujem da ću više ja moći podržati bilo koga kako nisam na igri više redovan. Čak sam primjetio da kad imam navijača gubim čak i više. Veco legendo nemoj da se sekiraš, naći ćemo neku novu zezanciju nije ovo jedina igra. Uvijek sam terao ovu igru da ne ponavljam sezonu, trofeji mi nisu bili važni, samo da pređem u naredni level, tako sam štedio tokene i kofere kroz 45 sezona. Otkako je Asmir prestao igrat, ostali smo ja i ti sami i nije isto, još ako i ti prestaneš igrat onda i definitivno neće biti zanimljivo, možda jedino da se prebacim na Acin level tamo je zanimljivo koliko vidim ali vjerovatno ne jer se to kosi sa mojim principom da predjem u naredni level. O igri više nemam šta da kažem samo da objavim nekoliko slika nerealnih rezultata i ostalih gluposti. Meni je ovo jedina igra koju igram i kad prestanem igrat vjerovatno ću kompjuter razlupat.