Da se ponovi..
Da se ponovi..
Roga, za 5..doveli su ga..i iz Splita je ne Hajduka..to si Mamke spremio 2 mil sa strane..kao da je znao..
Varala nas varala familija ta varala nas varala sve nam uzela. Mamicu znaj svemu je kraj zbogom i vise se ne vracaj.
Smrade truni u buksi ko deseci nasih ljudi kojima si ti i tvoji psi iz puza i sudstva pakirali procese. A i psima ce doc kraj isto.
Sorr ljudi pod dojmom sam
Poučeni starim iskustvima kad se zbog opijenosti pobjedom uslijed vraćenog imena klubu (nije da je za zamjerit) nekako zanemarilo zlo koje se polako ušuljalo u klub i koje je evo tek nakon 15 godina na zasluženom mjestu, stvarno je sad dužnost svih nas da odigramo pametne poteze i da nas ne omame ovi lijepi trenuci. Oni koji znaju i razumiju što bi bilo najbolje u narednom periodu nek povedu, mi ostali moramo slijediti i izgurati ovo do kraja. Gluposti ostavit po strani i DJELOVAT. Hoće to biti povratak na stadion, ili masovni prosvjed, ili vraćanje fokusa na pravnu borbu (ili sve zajedno) manje je bitno, bitno da se djeluje. Svatko od nas mora dati obol koliko se najviše može. Oni koji imaju znanje i utjecaj (ZZd, istaknuti ljudi u BBB, možda i četvorka...) moraju povesti, mi ostali moramo za vama
Kakve politike, ovo je nogomet..radi se o Dinamu..naravno da necemo sad 500 stranica o tome, ali par postova jer ipak se radi o necemu nekolicini ovdje vaznoj temi..nece ubiti nikoga
Kakvo demontiranje Japanki
Za 16min. 4 gola, het trik i gol sa pola terena... sta reci
Korneri su im do haha... Kad bi moji tako izvodili kornere u Top 11...
Ma sta vam je,stizu ovo Japanke lagano u drugom poluvremenu......