Neverovatno, igram u gostima prvenstvo protivnik od osmog minuta ima igraca manje i izgubim 2:0! Na poluvremenu pri rezultatu 0:0 umesto MC-a ulazi AMC da izvrsim pritisak na zadnju liniju ( iskljucen DL ) primam gol puca mi veza i dok sam se vratio nazad samo mogu da konstatujem da sam izgubio 2:0!
Ovo nije uvod u "sve najbolje ja vise ne igram ovo sranje" jer pre ce Nordeus da ukine igricu ali cisto da podelim muku sa Vama i da konstatujem da sledeci put kad Vas protivnik odmah na startu dobije crveni bez radovanja budite zabrinuti! :-)
Attachment 49242
Attachment 49243
Attachment 49244
Attachment 49245
Sutra mi je važna utakmica, igram protiv jedne "ludačke formacije".
Molio bih vas za savjet kako postaviti formaciju protiv ovakvog rasporeda igrača na terenu?
Pobeda u LS i ligi danas.
Znas kako, dodjem na igricu, i svima stiskam podrsku, tko god bio..mnogi od tih su neaktivni, neki nikad nisu bili ni na jednoj mojoj utakmici. Evo u zadnjih 10 dana dobijam zahtjeve ko nikad, i sve ih skoro odbijam, jednostavno mi je dosta klincadije (ne znam za tebe, ali vecina sto salju su klinci) da mi zatrpavaju igricu i nikad ne dodju dati podrsku.
Posalji mi zahtjev i prihvatit cu. Ne kazem ja sad da mi moras svaku pratiti, ma ne moras biti ni redovan, nisam ni ja svima, ali brate tu i tamo da naletis kad mozes, cisto da covjek zna da moze racunati na podrsku.
Veco pa sta bi da ni jednu nisi mogo pratiti? Da sam znao pitao bi Mateja, ali ti si rekao da ces moci..
Evo rezultata dok me nije bilo. Nazalost prijatelj ocito nije mogao uskociti pa nitko nije vodio utakmice.
Stanje na ljestvici u ligi je pomalo neocekivano. Imali smo jos jedan kiks i poraz, i sada je Borac iskocio na prvo mjesto. Pokusavamo biti realni jer zbog sastava stvarno nemamo sampionske ambicije, ali vidim i da ce borba za 4.mjesto biti krvava..Mali podsjetnik, NK Dunav Ilok jos nikad otkad postoji, nije bio ispod 4.mjesta..
Ovo je stanje u Ligi prvaka
Iz kupa smo ispali..
Last edited by Aleksandar Ilok; 07-08-2015 at 10:27 PM.