Page 14 of 87 FirstFirst ... 412131415162464 ... LastLast
Results 131 to 140 of 909
Like Tree1593Likes

Thread: ☆ Sezona 68 - 28.Jun ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    ☆ Sezona 68 - 28.Jun ☆-fkpmini.png

Argentinski veznjak Jacquet je napustio ekipu za 3 tokena... U prvoj sezoni je bio dobar, a prošle sezone očajan... 39 utakmica, 12 golova, 2 asistencije i čak 7 žutih kartona...

☆ Sezona 68 - 28.Jun ☆-10.png
    nije zasluzio detaljnu tablicu ocito je jako los bio

VIP
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    nije zasluzio detaljnu tablicu ocito je jako los bio
    Ma čim nije prešao 50 utakmica u dve sezone, možeš misliti kakav je bio... Dobio je post zbog 3 tokena

Newbie
    Opet ispadosmo iz kupa,koliko me nervira taj kup ne mozes se pripremiti.Prelazni rok smo zavrsili doveli sve igrace sa 5 zvezdica,a prodali oko sedam ili 8 igraca tako da sam zadovoljan sa prelaznim rokom.Takodje smo poceli izgradnju stadiona koji kosta 74 mil i trenutno imamo 20 miliona na racunu.Srecno svima u novoj sezoni

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Izgleda da se više vrijednost igrača ne povećava nakon što mu istreniram 1Q, tako da sad kad predje u narednu * vrijednost mu ostane ista pa još slabije dobija na treningu, a računao sam da povećam igrača za 3Q i tako da mu se vrijednost poveća za 0,3M tj da predje sa 128M na 129M i tako da kad dobije * trenira istim intenzitetom kao i prije dobivanja *, znam da je to bio slučaj prije 3 sezone, ali neznam kad su to promijenili

Dreamer
    Da se i ja javim,jutrosnji zreb nije tako los imam par timova jacih od mog cetiri pet moje jacine ostali dosta slabiji,promocija se namece kao glavni cilj a potajno mesto u ligi sampiona sledece sezone.
    Kup: ispadanje u prvom kolu.
    Liga sampiona. ove sezone bez mene.
    Puno srece svima.

Famous vedran boca juniors's Avatar
    ovo sam sad prvi puta dozivio jel se vama događalo

TIM

Last edited by vedran boca juniors; 06-30-2015 at 01:46 PM.

Famous Top El's Avatar
    Krenulo je trolovanje u LS.........................
    ☆ Sezona 68 - 28.Jun ☆-screenshot_23.jpg☆ Sezona 68 - 28.Jun ☆-screenshot_24.jpg☆ Sezona 68 - 28.Jun ☆-screenshot_25.jpg

Dreamer Mateo Šimunović's Avatar
    ☆ Sezona 68 - 28.Jun ☆-untitled.jpg
    Zadovoljan pocetkom
    Nadam se da cu biti u top 4 te sljedece sezone idemo u pokusaj na trosturku prije par sezona kad smo isli po trostruku ispali smo iz LP u polufinalu a kup i ligu osvojili,nadam se da cemo imati vise srece ovaj put

Pro PepG's Avatar
    Dobar start... Markovic u ligi za 10

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Ispadanje u kupu, jednostavno moja ekipa igra sa 50% snage u ovom takmičenju, da bude bolnije ispao sam od protivnika koji me izbacio iz četvrtfinala LP u sezoni 43.

Liga Prvaka je započela skromnim rezultatom 2:2, još uvijek tražimo pravu formaciju i prvih 11 s obzirom da smo kupili 11 novih igrača.

U ligi smo konačno pokazali kakav tim imamo i konačno naštimali postavu i formaciju nakon što smo gubili 1:2 u 28 minutu pokušavali smo promjenama formacije i taktike da izjednačimo i nakon 3 izmjene u 76 minuti konačno smo izjednačili ali tu nije bio kraj jer je do kraja utakmice palo još 5 golova. Bruno Valente se pokazao kao bolje rješenje od nordgena Mansille. Da stvar bude bolnija po protivnika u 85 minuti mu je zabio njegov bivši igrač Masson kojeg sam kupio 5 minuta prije početka utakmice.

Tabela izgleda dobro, biće ovo zanimljiva sezona jer Boca Juniors je tu ponovo

Page 14 of 87 FirstFirst ... 412131415162464 ... LastLast