Igra mi se meč sezone, meč odluke, ko dobije 99% je titula njegova, protivnik igra formaciju 4-3(mc-mc-mr)-3, koja mi je najbolja formacija?! Je li bolje 4-1-2-1-2 (uski dijamant) ili 3-2(dml-dmr)-2mc-1-2! Može i neka druga!
Last edited by Branko Klikovac; 07-21-2015 at 06:09 PM.
Četvrti je tukao prvog 4-0, a mi, umesto da dobijemo drugog i priđemo na 4 boda, ovim porazom ispadamo iz trke... Sutra protiv večitog rivala za prestiž i bolju poziciju na tabeli, a u poslednja 3 kola protiv boranije iz donjeg dela tabele...
Birtalan je kiksnuo drugi put ove sezone... Cela odbrana je na nivou prosečnosti... 19 primljenih golova do sada u ligi, 41 ukupno...
**bemti, kad moram da se spašavam od boranije totalnim napadom... Prvo je Ellacott skrivio faul u zoni šuta, a onda Baguzis odbranio slobodnjak... Posle kornera u istom minutu Griffiths je skrivio penal, koji je izveo **beni protivnički golman!!! Borsi postiže gol za 1-1, a onda protivnik ostaje sa igračem manje u 58. minuta... Tada kreće pola sata maltretiranja, sve do 87. minuta, kada Ilić postiže gol iz slobodnjaka, iz trećeg pokušaja... Aloui overava pobedu u 90. minutu...
U poslednja 4 kola borba za titulu... Igramo protiv šestog, petog, četvrtog i drugog (1-0, 2-1, 2-1 i 2-0 u prvom delu sezone)... Imamo 6 bodova prednosti i pravo na 2 kiksa, trebaju nam 2 pobede...
Nista od 7+ ovog puta